Párkapcsolat területén mire lehet számítani a jövőben egyedülállóknak ha a Vágy/Erő lapját húzta?
Figyelt kérdés
Úgy általánosságban is érdekelne, de legfőképpen a kiírt kérdés. Olyan ember válaszoljon aki ért is hozzá :) Köszönöm2013. jún. 14. 21:51
1/4 anonim válasza:
vágysz egy társra kapcsolatra, erő meg hogy legyőzöd az esetleges akadályokat
2/4 anonim válasza:
Párkapcsolat területén szenvdedély,állati nagy d*gás,fantáziát bevonva minden elképzelhető és eképzelhetetlen egetrengető élvezetek,ha legyőzöd magadban a vadállatot,akkor pedig visszafogottabb emberibb kapcsolat,ami a szexen kívül az embert is figyelembe veszi,nemcsak a vad ösztönöket.Tehát ízlésed szerint minden ok.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Menetek a zöldek :) Vagyis akkor ez egy pozitív kártya, viszont azt nem értem, hogy a bennem rejlő ösztönlény visszafogása. Tudom, hogy ez egy metafora, csak ez azt jelenti, hogy vagy a szexet választom, amiből nem lesznek érzelmek, vagy pedig "visszafogottabban" a szeretetteljes kapcsolatot várom meg?
2013. jún. 15. 09:26
4/4 A kérdező kommentje:
Mindegy lényegtelen, mert hülye kérdés volt! Már megértettem :)
2013. jún. 15. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!