Be fog vállni szerintetek a jóslat?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éva vagyok együtt. Kíváncsiságból jósoltattam az interneten. Van egy oldal, ahol vannak különböző szakértők. Meg kellett adni a születési évet. Azt írta, hogy nyáron, legkésőbb ősszel véget fog érti a kapcsolatunk. Mind a ketten komolyra tervezzük (örökké). De ez miatt most eléggé beparáztam. Szerintetek bevállik?2013. márc. 24. 21:06
1/12 anonim válasza:
Nem nem válik be. Szeresd a barátod, törődjetek egymással meg a kapcsolattal és nem lesz semmi gond. Ezek a ''jósok'' nagy átlagban olyanokat mondanak ami nagy esélyel megtörténik az emberrel. Pl megjósolom az összes gyakorin lévő embernek hogy anyagi gondjai lesznek. Jósoltam? Nem, csak nincs olyan ember már a földön akivel ez 1x az életbe nem történne meg.
2/12 anonim válasza:
Igen, be fog válni. Ez egy elkerülhetetlen dolog lesz ami a jövőben 100%, hogy meg fog történni.
Csupán annyit tehetsz, hogy beletörődsz a szomorú sorsodba, és megpróbálsz majd meglepődni mikor történik.
Üdv: Atlantiszi fényjáró, spirituális idegenvezető
3/12 anonim válasza:
Annyi eszed sincs, mint egy zokninak, a srácnak hatalmas szerencséje van, ha valóban minél hamarabb vége a kapcsolatotoknak.
4/12 anonim válasza:
Ez csak 2-töktöl függ. A jövö meg nem törtent meg, föleg ti alakitjatok az eleteteket. Kiveve, ha atengeditek masnak, pl. varjatok, gondoltok ra es ezekkel a gondolatokkal ezt tamogatjatok.
6/12 anonim válasza:
Persze hogy beválik. Az interneten keresztüli jövendölés 99.9999999999999%-osan pontosnak bizonyul az esetek 99.9999999999999%-ában. Szerintem előzd meg, szakíts vele hamarabb. Ja, várjál. Inkább ne, mert akkor nem válik be a jóslat.
7/12 anonim válasza:
persze, jósoltass még. ezaz.
fasz.
8/12 anonim válasza:
Azok mind kóklerok ! Merlintől jósóltass.
9/12 anonim válasza:
# 2
Már nem azért, de a spiritualitásnak semmi köze az ilyen ezotv féle átverésekhez.
Kérdező
A jövődet te alakítod nem az ilyen idióta jóslatok. Persze ha elhiszed, hogy így fog történni, akkor biztos lehetsz benne, hogy beválik a jóslat. Akár tudatosan vagy tudattalanul, de te teremted a jövőd .
10/12 anonim válasza:
Azt jósolom neked, hogy össze fogtok 7 éven belül házasodni! :) Aki mást mond hazudik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!