Be fog vállni szerintetek a jóslat?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éva vagyok együtt. Kíváncsiságból jósoltattam az interneten. Van egy oldal, ahol vannak különböző szakértők. Meg kellett adni a születési évet. Azt írta, hogy nyáron, legkésőbb ősszel véget fog érti a kapcsolatunk. Mind a ketten komolyra tervezzük (örökké). De ez miatt most eléggé beparáztam. Szerintetek bevállik?2013. márc. 24. 21:06
11/12 anonim válasza:
Nincs kedvem végignézni a többi választ de szerintem csak akkor lesz vége ha ti is úgy akarjátok. :)
Sok szerencsét, boldog éveket kívánok nektek a párotokkal és éljétek az életet! Éljetek a mának! (nekem ez az elvem)
12/12 anonim válasza:
ez hülyeség!!! én már sokszor josoltattam,de hülyeség jött ki,nyugi! nem ezen mulik,hogy ti együtt maradtok e,legyetek egymásho hüek,szeressétek egymást......ezek a lényeges dolgok!ilyen baromsággal ne törödj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!