Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha minden bejött, amit a...

Ha minden bejött, amit a jósnő a múltamról és a jelenemről elmondott, akkor amit a jövőre nézve jósolt, azt készpénznek kell vennem?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nála, cigánykártyából jósolt. Minden bejött, amit a jelenlegi helyzetemről elmondott. Sőt, a múltam olyan részleteit, mint pl hogy volt egy súlyos sérülésem idén januárban. És én semmit sem mondtam neki előzőleg magamról, telefonon jelentkeztem be, de még a nevemet se árultam el. És ott a helyszínen se kérdezett semmit, kirakta a kártyát és sorolta az információkat.

Az egyes lapok jelentéseit én is ismerem, csak összeolvasni nem tudom őket. A jövőmről annyit mondott, hogy nagy valószínűséggel hamarosan meg fogok halni, mert rengeteg bennem a negatív energia. (ez a része igaz is sajnos)

Eléggé beparáztam, mivel tényleg többször is kijött egymás mellett a szerencsétlenség, halál és a levél lap. Szerintetek?

2013. máj. 11. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Vakszerencse, véletlenül beletrafált dolgokba: sérülés - testtartásból, mimikából és szemből is le lehet szűrni sok dolgot. "

Így igaz. De azért tartós tejet ne vegyél. :D

2013. máj. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!