Valaki ismer Miskolcon olyan jóst, aki tényleg jó és nem csak hülyeségeket beszél?
A kérdésed valahol mélyen magában hordozza a választ is!
(A második sorra gondoltam!)
NEEEE! Csak ezzel ne gyertek, hogy vele született képesség! X)
Pár napos korában még senki se idióta... maximum később fejlődik olyanná!
Alapvetően kezdjük ott hogy minden jós hülyeségeket beszél és csak az alapján következtett az ügyesebbik fajta amiket tud rólad (kinézett,általad elmondott dolgok stb...) így keltheti azt az illuziót,hogy "tud valamit".
Bocsi ha most én voltam az aki a "nincs is mikulás" hírt hozta...
Merlin mágusasszony?
Még jó hogy nem Dumbledore kiskirálylány!
Sziasztok!
Én jártam Miskolcon egy jósnőnél, de elérhetőséget csak privátan adok majd, ha érdekel. Én pusztán csak azért mentem el hozzá, mert mindig is érdekelt, hogy hogyan zajlik egy ilyen. Tehát nem volt semmi konkrét kérdésem, nem volt válságos helyzet szerencsére. Tehát tét nélkül mentem el hozzá pusztán kíváncsiságból.
Pozitív meglepetésben volt részem, nagyjából röviden leírom. Nos a múltamról kezdett el mesélni és szinte mindent jól mondott, amit valóban nem tudhatott rólam. Utána a jelenről mondott egy pár dolgot, de az is stimmelt. A jövővel kapcsolatosan voltak olyanok, amik valóban megtörténtek, de vannak, amik még nem (vagy nem is fognak, ezt nem tudom). Tehát összességében megérte a dolog.
Két jósnőt ismerek személy szerint Miskolcon, az egyik fix áras(Avas város rész) a másik pedig úgy van ezzel, hogy amennyit gondolsz annyit adsz neki(Vasgyár környéke).
Remélem tudtam neked segíteni, ha szükséged van elérhetőségre, akkor írj privát üzenetet.
Üdv: mindenkinek
Miquel
Jaj, hagyjuk már a nőgyűlölő dumát. A férfiak meg bedőlnek mindenféle olcsó ribi trükknek, ez jobban hangzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!