Ha minden bejött, amit a jósnő a múltamról és a jelenemről elmondott, akkor amit a jövőre nézve jósolt, azt készpénznek kell vennem?
Tegnap voltam nála, cigánykártyából jósolt. Minden bejött, amit a jelenlegi helyzetemről elmondott. Sőt, a múltam olyan részleteit, mint pl hogy volt egy súlyos sérülésem idén januárban. És én semmit sem mondtam neki előzőleg magamról, telefonon jelentkeztem be, de még a nevemet se árultam el. És ott a helyszínen se kérdezett semmit, kirakta a kártyát és sorolta az információkat.
Az egyes lapok jelentéseit én is ismerem, csak összeolvasni nem tudom őket. A jövőmről annyit mondott, hogy nagy valószínűséggel hamarosan meg fogok halni, mert rengeteg bennem a negatív energia. (ez a része igaz is sajnos)
Eléggé beparáztam, mivel tényleg többször is kijött egymás mellett a szerencsétlenség, halál és a levél lap. Szerintetek?
a jövődet te alakítod a gondolataiddal, és cselekedeteiddel.
életkörülmény, esetleg lehet a sorsban megírva(ha ez ilyen formában létezik), de az h az adott helyzetben te mit reagálsz és hogyan az csak rajtad múlik!
igazából te jósolsz magadnak, mert te húzod ki a lapokat.
a jósnő csak értelmezi így vagy úgy, ha pontosan eltalálja, akkor bejön, ha nem, nem.
szerencsétlenség+levél+halál felállás nemcsak fizikai halált jelenthet.
jelenthet lelki halált is, ha olyan negatív események történnek, hogy már szinte zombiként élsz, csak végigviszed a melót, lefekszel, örömtelenül, bábként.
nem tudom átéltél-e ilyen időszakot, én át, nálad ezt jelentették a lapok.
azért én figyelnék pl. utazásnál, vagy ha van egy alapbetegség, kivizsgáltatnám magam.
a jóslás mindig a jelen állapotot mutatja, hogy aszerint, hogy éppen hogy élsz, merrefelé haladsz.
sosem életbiztosítás és teljesen megváltoztatható.
"Nem, nem én húztam a lapokat."
Akkor hamarosan meg fog halni, szegény.
így van, akkor a jósnő saját magát is belekeverte.
neked kéne húznod a lapokat, ő nem jó, menj máshoz!
Vakszerencse, véletlenül beletrafált dolgokba: sérülés - testtartásból, mimikából és szemből is le lehet szűrni sok dolgot.
Valóban vannak hiteles látók is, de nekik nem kell kártya és semmilyen segédeszköz.
Én azt mondom próbálj meg mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!