Ennek lehet valami "üzenete" rám nézve? Miért az érettségim előtt halt meg a nagymamám?

Először is részvétem a nagymamád miatt.
Mivel most érettségizel, ezért gondolom 18-19 éves lehetsz, úgyhogy gondolom a nagymamád nem lehetett már túl fiatal, ilyenkor már benne van a pakliban sajnos.
Kellemetlen hogy pont az érettségid előtt történt, de koncentrálj oda, az élet megy tovább. Fel a fejjel!

Igen, van..
Azt akarta üzenni hogy éld az életed és ne törődj ekkora F*SZSÁGOKKAl :S

Részvétem. :(
Velem is ez történt. Egy szikla az ember vállán, mert nem egyszerű emellett tanulni, majd a suliba bemenni és végigcsinálni. Hatalmas a próbatétel, nekem pl. Ő olyan volt, mint az édesanyám. De nem szabad hagyni magad, érezd hogy most is ott van Veled és segít! Nekem biztos, hogy ezt tette. A vizsga ment, mint a karikacsapás. A lélek sebei már sokkal nehezebben gyógyultak, 10 évbe is beletelt. Fel a fejjel és nagy kalappal a vizsgára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!