Mit tudtok a jóslásról?
Nagyon foglalkoztat ez a téma...
Most léptem be a kamasz korba. Sok kérdés kavarog bennem.( Éjjel nappal,ami nem jó mivel kialvatlan vagyok és órákon sem tudok oda figyelni...)
Tudtok olyan embert,aki online tudna nekem jósolni,azt nagyon meghálálnám.Talán így tisztábban fogom látni a dolgokat... Írjatok Privit!! Csak olyan írjon,aki tud is segíteni...! Előre is köszönöm... D:
A "jóslás" tk. jövőbelátást jelent (legalábbis ez a legelfogadottabb jelentése).
Nem jóslás kell neked, hanem önismeret.
Nagyon sokat fogsz még alakulni, úgyhogy inkább arra kellene koncentrálni, hogy milyen tulajdonságokat akarsz magadban erősíteni, min kell javítanod, milyen tanulnivalóid, feladataid lehetnek az életben. Erre a jóslás nem megfelelő.
Persze lehet bohóckodni tarotkártyákkal meg egyebekkel, jó móka.
16/L
Van egy srác aki tetszik...és nem tudom,hogy az érzéseimet viszonozni fogja e valamikor....Erre szeretnék választ kapni..
Én annyit tudok a jóslásról,hogy nem létező dolog,valószínűleg ebben ki is merül a téma.
HA a fiúra vagy kíváncsi,miért nem kérdezed meg tőle,hogy bejössz-e neki?
Gondold végig:ha igen,időt spóroltál,ha nem,akkor is,hiszen nem hitegeted magad fölöslegesen.Próbáld csak ki,hatékonyabb a jóslásnál.
Azt tudom a jóslásról, hogy lehet, hogy jó "mókának" tűnik, de tönkreteheti az életed. Ne jósoltass, mert Isten előtt ez bűn.
Istennek és a Sátánnak is van terve az életeddel. Mindkettő azt akarja, hogy az ő terve valósuljon meg az életedben.
A jósláskor tulajdonképpen a Sátán tervét mondja el neked a jós. Jobban jársz, ha Istent, és az Ő tervét választod, mert az minden tekintetben jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!