Nem tudtok véletlenül valakit, aki online ingyen jósol, vagy e-mailben válaszol jövővel kapcsolatos kérdésre?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 17:15
1/17 anonim válasza:
Ingyen?
Hol élsz te?
Kérdezd meg a barátnődet, ugyanott vagy vele.
4/17 anonim válasza:
Ilyen fórumot én is indítok... :D
Írd meg a keresztneved és megmondom a jövőd. Hát ez kész :D
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "jóindulatot". Speciel olyasmire gondoltam, amit egyes jogi tanácsadók, pszichológusok csinálnak, az első alkalom ingyen, aztán a továbbiak bizonyos összegért
2012. aug. 10. 18:01
6/17 anonim válasza:
Online jósol???Te ebben komolyan hiszel?Akkor menj olyanhoz aki élőben csinála!!
7/17 anonim válasza:
Humbug az egész..Magyarország legnagyobb lehúzó biznisze a jósló meg stb faxság, pont azok miatt akik hisznek ebben..huuu mondok pár 2000 éves szót, bedobom a nevedet egy sóval körülszórt gyertya lángjába azt akkor neked holnapra terem a körtefán 100.000 Ft, hívjad most 475ft/percér a képernyőn látható számot, oszt várakozz 8 percig mire benyögheted adásba amit akarsz...hihető...-.-
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Tényleg jó lenne tudni a jövőt? Inkább tedd, amit kell, éld az életed, mert a jövőd te alakítod a mai cselekedeteiddel. Ha valaki mond valami kamut a jövőre nézve, még képes lennél ahhoz igazítani a tetteidet...és az nem volna egészséges. Ő meg jót röhögne, mert te beteljesíted az ő jóslatát!
10/17 anonim válasza:
Bocs, még egy adalék: Egyes tudományos körök szerint a pszichológia semmi komolyat sem tud az emberi lélekről. (a gyógyszerekről annál többet) Én hozzáteszem a jövőről meg semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!