Riczz kérdése:
Igaz, hogy a Gangnam Style hozza el a világvégét?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 14:09
11/20 anonim válasza:
Megálljatok bolondok!Én figyelmeztettelek titeket!Főleg 9-es!Meglátjátok,hogy jönni fog a reptoid invázió!
Gandfalf Reptoid Almágus Vezér
12/20 anonim válasza:
A nagy hidegre való tekintettel egy kicsit csúszni fog a dolog,előre láthatóan március-21-én következik be és a cnn élőben közvetíti 22-én pedig megnézhetjük az ismétlést.
13/20 anonim válasza:
PSY egyike az illumintásuoknak akik dec. 21.-én elhagyják a Földet, és új bolygóra telepednek le, ahol az értelmiségi szint ugyan ezt az IQ szintet fogja elérni.
14/20 anonim válasza:
Reptoid néptánctanár:DDD Hát ez hatalmas:DD
15/20 Camper03 válasza:
16/20 sztricska_pal válasza:
igen, ha sokat nézed egyre hülyébb leszel
látta: 956.561.467
17/20 bit123bit válasza:
Chuck Norris meghalt és azért lesz VV
18/20 anonim válasza:
Azt is mondták, hogy akkor lesz világvége, mikor táncol a ló :D Hoghya Psy a ló (a keze a patája stb.), abban az esetben igen :D
19/20 anonim válasza:
Gangnam Style, NASA, Világvége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!