Zsigereimben érzem a világvégét, lehet hogy most ténleg eljön?
Figyelt kérdés
Már sok ismerős, barát halálát megéreztem és a napokban a világvégét érzem a zsigereimben, amolyan hatodik érzékkel és ezt most nagyon komolyan mondom. Persze nem úgy hogy az egész föld és emberiség megsemmisül, hanem hogy nagyon rossz dolgok fognak tőrténni a közeljövőben pl háborúk, harmadik világháború, katasztrófák, ilyesmik.
te éreztél ilyesmit ?
2012. nov. 18. 15:20
1/12 anonim válasza:
Háborúk, katasztrófák mindig is voltak és jelenleg is vannak. Ehhez nem kell nagy jóstehetség. A
2/12 anonim válasza:
Az meg milyen kérdés hogy LEHET hogy most tényleg eljön? :DD
Lehet hogy holnap elüt egy autó, de lehet hogy megnyered a lottót.
4/12 anonim válasza:
Szerintem is ezek a dolgok, hamarosan bekövetkeznek.
5/12 x) válasza:
Én meg a zsigereimben érzem hogy nem lesz világvége. Akkor most mi lesz? Eldöntjük kő-papír-ollóval?
6/12 anonim válasza:
A fejedben nem érzel valamit?
Nem lep meg...
7/12 A kérdező kommentje:
"A fejedben nem érzel valamit? "
Nem, de a tiedben igen.
"Nem lep meg..."
Tudom, engem sem.
2012. nov. 18. 18:01
8/12 anonim válasza:
háborúk most is vannak, ahogy katasztrófák is, a 3. vh előbb utóbb be fog következni, de attól még nem lesz vége a világnak, ahogy az 1 és 2 utána se lett vége! egyébként meg nem világvégéről írnak, hanem sötétségről meg ilyen baromságokról!
9/12 anonim válasza:
Pár nappal 21.-e előtt is még mindig érzed a világvégét?
Csak hogy tudjam mire számítsak.
10/12 anonim válasza:
ha megérezted, akkor biztos vagyok benne, hogy el is jön, több bizonyítékra nincs is szükségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!