Miként befolyásolhatja az életem, ha 2 angyalom is van?
Figyelt kérdés
Voltam jósnőnél, aki azt mondta, hogy nekem 2 angyalom is van. Ez jó, vagy rossz? Milyen irányban befolyásolhatja ez az életem?2012. nov. 14. 00:20
11/13 Antimod válasza:
Nem befolyásolja az életedet, nagyon sokan egyről sem tudnak, de ettől még megkapják ugyanazt a segítséget, mint te. Lehet, hogy nekik is kettő, vagy akár több van időszakosan vagy egyidejűleg.
Szerintem ez nem "jó" és nem "rossz", egy állapot, valamiért erre van szükség. Majd megtudod egyszer, miért.
12/13 anonim válasza:
Charlie-nak 3 van, szóval, még gyúrni kell kicsit!
13/13 anonim válasza:
Egy sikeres férfi nője jól főz, jó az ágyban, jól keres és művelt.
A sikeres férfi gondosan vigyáz arra, hogy ez a négy pedig soha ne találkozzon egymással.
Na, így lehet az angyalokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!