Kinek jósoljak?
Figyelt kérdés
Hiteles és profi jós vagyok ..ezekért a jóslásokért több 10 ezret is elkérhetnék de ittt és most ingyen ! írjátok le a neveteket és a születési dátumotokat (elég kersztnév is )2012. okt. 23. 17:41
61/68 anonim válasza:
Joseph
1925. Január 05.
06 70 5252 4681
62/68 anonim válasza:
Mikor fogok szülni? Most vagyok 38+4 hetes terhes.
Évi 1986.11.17.
63/68 anonim válasza:
Komolyan így vállaltál gyereket, hogy hiszel ezekben a marhaságokban? Gyorsan változz meg, mielőtt megszületik, az ő érdekében.
64/68 anonim válasza:
Most komolyan azt gondolod, hogy ettől függ, hogy jó anya leszek-e? Amúgy csak kíváncsi vagyok, hogy bejön-e, ennyi. Nem hiszem, hogy emiatt én rossz ember vagyok és meg kell változnom. Olyan felett meg szerintem ne ítélkezz, akit nem ismersz!!
66/68 cili cica válasza:
Szia! Barbi és 98.05.01 :) Szerelmi életről pénzről családról szeretnék és örüülnék ha ezt privázban tennéd :)
67/68 anonim válasza:
Erdekelne, hogy a 2 lanyom utan harmadszorra fiam vagy lanyom lesz? Esetleg ikrek? Milyen nemüek? Es mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!