Kinek jósoljak?
Figyelt kérdés
Hiteles és profi jós vagyok ..ezekért a jóslásokért több 10 ezret is elkérhetnék de ittt és most ingyen ! írjátok le a neveteket és a születési dátumotokat (elég kersztnév is )2012. okt. 23. 17:41
41/68 anonim válasza:
Ha a jövő változik akkor mi értelme a jóslásnak?
42/68 anonim válasza:
Köszi, a 40esnek is! :D
Meg lehet, az elejen vagyunk.
43/68 A kérdező kommentje:
41-es . amit mi jósok egy két hónapon belül meglátunk ,úgy már nem nagyon változik ,de ha pl . most megjósolom ,hogy 2024-ben megtalálod az elveszett ikertestvéred ,az lehet hogy nem úgy lesz .
2012. okt. 23. 18:59
45/68 anonim válasza:
Kérnék egy általános jóslást.
István 1987-10-07
46/68 A kérdező kommentje:
Zoltán . Most forduló lesz az életedben . kiderül ,hogy egy régi barátnődtől gyereked született . a gyermeked meg fog szeretni ,igaz az anyja nem lesz a legjobb veled. nem igazán kedvez most a szerencse neked . pénzügyileg egy kis javulás lesz .
2012. okt. 23. 19:03
47/68 anonim válasza:
Berényi Miki vagyok.
Mit jósolsz nekem?
48/68 Dalek Traak válasza:
Mit jósolsz nekem a közeljövőre?
Dalek Traak
2386 07 23
49/68 anonim válasza:
# 46/48 Időpont ma 19:03 - hehe, ezen jót nevettem!
Nem éltem még szexuális életet egy nővel, így ez, teljesen kizárt lesz!
50/68 anonim válasza:
Érdekelne a közel jövőm.
Miklós
1853. Január 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!