Mit jelent ha a kávézaccból egy arc jelenik meg?
Figyelt kérdés
Jósoltak nekünk kávézaccból és én egy fejet láttam benne de nem tudták megmondani mit jelent ... valaki tudja mert a neten sem találtam
!?
2012. szept. 29. 15:59
11/14 A kérdező kommentje:
kávézacc jóslás igen is létezik ha nem hiszed keress rá Google a barátod ;) egyébként azért EZOTÉRIA JÓSLÁS kategóriába írtam hogy a hülye válaszoktól kíméljenek és esetleg valaki akit érdekel az ilyesmi talán tudna válaszolni, de legalább nevettem egy jó a hülyeségeken ...
2012. okt. 1. 17:39
12/14 Mártis válasza:
Jaj,kinyúlok a válaszaitokon!!!!!!:DDDDD
13/14 tibtib válasza:
Azt a szót hallottad már, hogy véletlen? Rázd össze egy dobozban úja és borítsd ki! Fogadjunk, sehol egy pofa...
14/14 anonim válasza:
ez hülyeség, az egész ezotéria egy nagy szarság...
aki meg elhiszi annak szép napot!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!