Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nem tetszik a pasi, de össze...

Nem tetszik a pasi, de össze kell vele jönnöm. Mégis hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Még nyáron megkérdeztem egy jóst, hogy mikor talál rám a szerelem, azt válszolta , hogy a nyár végén - ősz elején találkozok valakivel, akivel már jól alakulhatnak a dolgok, aztán pár napra rá egy másikat is megkérdeztem nem mondtam el neki, hogy mit mondott az előző, de ő is azt mondta , hogy ősszel rám talál a szerelem és , hogy egy idősebb férfi személyében talál rám, szőkésbarna haja van. Nos találkoztam is vele, az utcán szólított le, de nem jön be.Ez lenne a szerelem , amit jósolt? Stimmel az idő is, mert még szeptember se volt mikor leszólított, idősebb és szőkésbarna haja van :S

Jó tudom hülye vagyok, de szinte minden stimmel, csak én nem akarok vele lenni.Vagy később lehet meggondolom magam és mégis ő lesz az? Most ezt el se tudom képzelni.

2012. szept. 18. 10:32
1 2 3
 21/22 dominik.ballo válasza:
A jós megjósolta a jövődet , de te pedig alakíthatod azt.Hiába jósolta ezt a jósnő, a t
2012. szept. 24. 19:03
 22/22 dominik.ballo válasza:
Hiába jósolta ezt, a te jövőd te magad alakíthatod , ne más mondja meg mit csinálj! Főleg ebben az esetben ! A te dolgod. Hidd el rá fogsz jönni ha találkozol az igazival.
2012. szept. 24. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!