Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nem tetszik a pasi, de össze...

Nem tetszik a pasi, de össze kell vele jönnöm. Mégis hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Még nyáron megkérdeztem egy jóst, hogy mikor talál rám a szerelem, azt válszolta , hogy a nyár végén - ősz elején találkozok valakivel, akivel már jól alakulhatnak a dolgok, aztán pár napra rá egy másikat is megkérdeztem nem mondtam el neki, hogy mit mondott az előző, de ő is azt mondta , hogy ősszel rám talál a szerelem és , hogy egy idősebb férfi személyében talál rám, szőkésbarna haja van. Nos találkoztam is vele, az utcán szólított le, de nem jön be.Ez lenne a szerelem , amit jósolt? Stimmel az idő is, mert még szeptember se volt mikor leszólított, idősebb és szőkésbarna haja van :S

Jó tudom hülye vagyok, de szinte minden stimmel, csak én nem akarok vele lenni.Vagy később lehet meggondolom magam és mégis ő lesz az? Most ezt el se tudom képzelni.

2012. szept. 18. 10:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A jóslás arra való hogy eléd tárja a lehetséges utakat.Az az út amit megjósoltak ezek szerint nem járható.De ottvan még pár,hát járd azokat.....
2012. szept. 18. 23:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolsz az agyaddal, hogy a jós esetleg kamuzik, mert csak egy mezei csaló? Nehogy már azért járj valakivel, mert más azt mondta. Határtalan csalódással és kétellyel tölt el, amikor ilyeneket olvasok.
2012. szept. 19. 11:17
 13/22 A kérdező kommentje:

nem fogok.

csak szerettem volna már szerelmet.de úgylátszik nem jött össze.

2012. szept. 19. 16:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne kényszerítsd bele magad egy ilyen kapcsolatba csak azért, hogy a "jósoknak" legyen igaza. Tévedtek, ennyi. Lépj tovább.
2012. szept. 19. 18:48
 15/22 anonim ***** válasza:

jaj. hát nem mindig úgy kell értelmezni azt ha ilyet jósolnak hogy egy személy megjelenik az életedben és neked ettől jó lesz és eljön a szerelem, hogy tuti vele lesz.

most elmesélem, nekem mit jósoltak és hogy jött be hogy lásd.

azt mondta a nő hogy lesz egy pasi aki sokat gondol rám és én lekoptatom és ez nekem lesz veszteség.

nem értettem. nekem miért lenne veszteség elküldeni valakit aki nem jön be?

hát pedig így lett. odajött hozzám 1 szerencsétlen, csúnya srác az uszodában, ahol máskor csak vénemberek vannak. tetszek, és igyak meg vele valamit.-mondta. én meg azt mondtam hogy majd máskor.

és 2 hétig nem mentem uszodába annyira borsózott a hátam a gondolattól hogy beszélnem kell vele meg elviselnem.

és ez kb. 2000 ft veszteség volt nekem, a félhavi uszodabérlet :D

aztán azt jósolták, hogy a szerencse egy jóképű, gazdag pasi által látogat meg.

ez meg úgy jött be, hogy az a csaj, aki folyton irigykedett rám, meg azzal foglalkozott, hogy tegyen tönkre, most összejött azzal a helyes gazdaggal és végre békén hagy. ami nekem nagy szerencse :D

tehát lehet hogy rádtalál a szerelem, de esetleg pont úgy, hogy ez az idősebb pasi fog ráébreszteni arra hogy ne jöjj össze olyannal, aki nem tetszik, csak azzal aki minden téren megfelel :)

és akkor majd találkozol a másikkal :) vagy éppen arra jössz rá, milyen fontos volt a régi... a te életed, neked kell tudni, mire illik rá a dolog :) a jós mindig csak egy lehetőséget vonultat fel, ami így-úgy változik és hidd el, fele neki is totál homályos.

2012. szept. 19. 18:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezek nagyon belemagyarázások. A kérdezőnek meg mondom, hogy az összes jós csaló, mivel a jövőt nem lehet megmondani. A jövő még akkor nem létezik, azt mindenki saját maga alakítja.
2012. szept. 19. 19:03
 17/22 anonim ***** válasza:

18-as

egy jóslatban pont az a szép hogy többféle értelmezése lehet :D lásd: ókor,delphoi

azt akartam érzékeltetni ezzel, hogy nem kell annyira komolyan venni az egészet.

belemagyarázások... miért, a kérdező nem ugyanezt csinálta? kapott egy olyan jóslatot hogy találkozni fog nyár vége, ősz eleje felé egy idősebb, szöszi ipsével és lesz majd nagy szerelem.

de azt hozzámondta a jós hogy mindenképpen vele lesz?

csak annyit, hogy jól alakulHATnak a dolgok - ami szólhat pénzről, barátságról is.

ahogy nálam is. nem mondta a jós, milyen veszteség és nem mondta, hogy a gazdag pasival én fogok együtt lenni.

szóval, nagyon nem mondtam h.lyeséget.

a jóslás erről szól, kijön pl. pár kártya amikhez van rendelve egy rakat jelentés és te azt veszed figyelembe, ami a saját életedben jellemző lehet.

ez nem olyan tudomány mint a matematika, ahol van egy jó megoldás (egyenleteknél mondjuk 2), hanem itt lehet vagy 20 is. a körülményektől függ, melyik.

egyébként én a kérdező helyében nem ezekre a jóslatokra támaszkodnék, hanem élném az életem, és jé, örülnék ha véletlen épp rá lehet húzni valamire (ahogy tettem saját magam.).

attól hogy mondtak valamit nem lestem minden sarkon veszteséget meg burzsuj pasit.

csak átgondoltam minden nap végén, mik történtek velem és egyszer eszembe jutott hogy akár így is lehetett érteni a jóslást.

pénzt viszont ilyenért nem adnék, egyik ismerősöm vet kártyát hobbiból.

2012. szept. 19. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:

A többféle értelmezésről meg hasonlókról: igen, pontosan annyira lehet többféleképpen értelmezni és vonatkoztatni a jóslatokat, hogy ne lehessen kijelenteni egyértelműen, hogy az egész jóslás kamu. A jósoknak is megvan a magukhoz valós eszük, ha nem csinálnák ügyesen a szemfényvesztést, ma már nem tűrnék meg őket.

Egyébként nem értem, hogy 2012-ben miért kell ilyesmiről beszélni, hogy hogy a fenébe létezik még ember, aki hisz a jóslásban. Szégyen.

2012. szept. 20. 07:56
 19/22 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ilyen nincs, ez hülyeség! Azok a jósok kontárok vagy csalók voltak!

Először is, a valódi jóslás NEM a jövő megmondásáról szól. A jövőt NEM lehet megmondani, mert NINCS előre megírva!

A jóslás egy kérdésfeltáró, elemző folyamat aminek a célja hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását. Mivel a jövő nincs előre megírva, így a jóslás is maximum lehetséges irányokat mutathat, de ezek nincsenek kőbe vésve, lehet változtatni rajtuk.

Az hogy így "bejött" a jóslat, két dolog lehet:

Az első esetben egyszerű véletlen. A csalók szeretnek mindenfélét mondani, főleg a szerelemről, bőven megvan az esélye, hogy néha véletlenül pont ráhibáznak.

A második esetben arról lehet szó, hogy a kontár jós valahogy tényleg látta (bár ez már nem jóslás) az adott személyt, de ez egyáltalán nem jelenti azt hogy akkor ő lesz a nagy szerelem, főleg ha egyáltalán nem érzed úgy.

Ilyen nincs hogy "össze kell vele jönni"!

A szerelem a leghatalmasabb erő a világon, aminek parancsolni nem lehet (ezért nem működik a szerelmi kötés sem). Hallgass a szívedre, és ha tényleg kialakul valami, hát kialakul, de ha nem, nincs értelme erőltetni vagy vakon hinni benne.

Még egyszer, a jövő NINCS előre megírva, mi alakítjuk a sorsunk. A helyes, valódi jóslás abban segíthet hogy még jobban tudjuk irányítani, és még tudatosabban, de a jövendőmondás az vagy csalás, vagy kontárkodás. Sok esetben pedig a jóslat önbeteljesítővé válik, pusztán azért mert annyira hisz benne az ember - tulajdonképp ilyenkor is ő maga alakítja a sorsát.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. szept. 22. 06:06
 20/22 Napkiraly ***** válasza:
bocs, az előzőt név nélkül kellett volna kiírnom :D
2012. szept. 22. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!