Volt olyan világvége jóslat ami bekövetkezett?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 06:02
21/28 anonim válasza:
* a hívők részéről
csak hogy ne értse félre senki
22/28 anonim válasza:
Lesz majd de csak akkor ha Chuck Norris meghal ugyanis ő dönti el hogy mikor pusztul el a föld vagy a népessége nem a világvége!!!Úgyhogy előreláthatólag 1000 évig biztos nem lesz ilyen katasztrófa ha csak valaki fel nem mérgesíti Chuck Norrist!! :D :D :D
23/28 anonim válasza:
itt vagy, vagy nem vagy itt? akkor szted volt világvége?
24/28 anonim válasza:
Ti is kaptatok a kérdezőtő ilyen nagyon meleg hangú, barátságos az igen magas IQ-jára utaló üzenetet? Vagy csak én?
25/28 Shai-Hulud válasza:
#19:30
Én nem kaptam, de szükségtelen is. A kérdés magáért beszél. :-)
26/28 anonim válasza:
Igen,volt, kettő is.Gondolom azt tudod hogy vannak emberek akik a harmadik világban élnek ez azért van mert az első két világban már eljött a világvége.Bár ezt a kifejezést nem használjuk mi kb az első és második világban élünk.Ez azért létezhet egyszerre mert egy időanomália lehetővé teszi ezt a paradoxont.Remélem kielégítő választ adtam erre a roppant mély filozófiai kérdésre.
Köszönöm a figyelmet.
27/28 anonim válasza:
Nem. De ha bekövetkezik Chuck Norris örökre egyedül marad:(
28/28 anonim válasza:
Ez tudományos felelet:kb 20 milliárd éve mulva a nap megnő,felforrósodik,aztán elrobban,és nem lesz többé nap.De addig mi már biztos nem fogunk élni,csak az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-unokánk esetleg(ha lesz egyáltalán unokánk).De ez csak egy tudományos feltételezés,és a tudósok se tudthatnak mindent...És nemtudom melyik tudós 1998.évre jósolta a világvégét,ígyhát nem lehet tudni,de csak nyugodtan éld az életedetmert úgysem tudod meg,hogy mikor lesz a világvége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!