Volt olyan világvége jóslat ami bekövetkezett?
Kedves Kérdező!
Ezidáig egyetlen "világvége jóslat" sem teljesedett be.
A GYK adminjai szerintük releváns ezoterikus kérdés hogy volt-e olyan világvége jóslat(ami az emberiség megsemmisülését jelenti ugye) ami megvalósult!
Komolyan nem értem sokszor hogy teljesen képtelen kérdéseknél miért nem látható számukra hogy kamu...
"világvége jóslat(ami az emberiség megsemmisülését jelenti ugye)"
Amúgy ez probléma, hogy általában sohasem tudni, a megjósolt világvége mit jelent pontosan.
Istenem...hogy lehetnek valakik olyan hülyék,hogy nem tudják hogy a maják nem jósoltak semmilyen világvégét?:/ -.-
Csak egy új világ kezdetét jelezték előre.
A kérdező vélhetően kicsi gyerek aki nem tudja hogy mi micsoda és fogalma sincs mi az a világvége!
Szerintem majd eljut oda is a tanulásban hogy belátja kérdése viccességét és hogy ez bizony a Humor és vicc kategoria nem pedig ezotéria.
Ugyanis ha lett volna világvége azt hidd el hogy észre vetted volna :)))
De komolyan jót röhögtem rajta szóval azért volt értelme kiírni a kérdést!
És láthatóan másoknak is ez a véleménye... :)))
Jóslat még nem, de egykor olvastam hogy régen egy csalódott Római felekezet tagjai egytől egyig öngyilkosok lettek, mert nem jött el a várva várt elragadtatás és a bűnösök sem kapták meg a "beígért" világvége büntit. Bár mondjuk az ő részükről beteljesült a dolog...
Én csak ennyit kívánok hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!