Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Volt olyan világvége jóslat...

Volt olyan világvége jóslat ami bekövetkezett?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 06:02
1 2 3
 11/28 Antimod ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ezidáig egyetlen "világvége jóslat" sem teljesedett be.

2012. szept. 17. 09:14
 12/28 anonim ***** válasza:

A GYK adminjai szerintük releváns ezoterikus kérdés hogy volt-e olyan világvége jóslat(ami az emberiség megsemmisülését jelenti ugye) ami megvalósult!

Komolyan nem értem sokszor hogy teljesen képtelen kérdéseknél miért nem látható számukra hogy kamu...

2012. szept. 17. 09:43
 13/28 Antimod ***** válasza:

"világvége jóslat(ami az emberiség megsemmisülését jelenti ugye)"

Amúgy ez probléma, hogy általában sohasem tudni, a megjósolt világvége mit jelent pontosan.

2012. szept. 17. 09:46
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
IKSZDÉ facepalm banyek ááááá volt hallod 8 is, csak aztán a matrix restartolt...
2012. szept. 17. 09:48
 15/28 anonim ***** válasza:
Kedves 4.A maják nem a világ végét josolták meg.Csak a változások korát.Véget ér egy korszak és kezdödik egy uj.Tehát nem lesz világ vége.
2012. szept. 17. 10:45
 16/28 anonim ***** válasza:
Hát pl. 2000-ben megsemmisült a világegyetem, ha erre gondolsz, de tudomásom szerint 1300-ban is. Most nem emlékszem pontosan, majd utánanézek, de már egy jó ideje nincs itt semmi, ahol vagyok, abszolúte semmi...
2012. szept. 17. 11:49
 17/28 anonim ***** válasza:

Istenem...hogy lehetnek valakik olyan hülyék,hogy nem tudják hogy a maják nem jósoltak semmilyen világvégét?:/ -.-

Csak egy új világ kezdetét jelezték előre.

2012. szept. 17. 14:13
 18/28 anonim ***** válasza:
Volt, csak túléltük.
2012. szept. 17. 14:51
 19/28 anonim ***** válasza:

A kérdező vélhetően kicsi gyerek aki nem tudja hogy mi micsoda és fogalma sincs mi az a világvége!

Szerintem majd eljut oda is a tanulásban hogy belátja kérdése viccességét és hogy ez bizony a Humor és vicc kategoria nem pedig ezotéria.

Ugyanis ha lett volna világvége azt hidd el hogy észre vetted volna :)))

De komolyan jót röhögtem rajta szóval azért volt értelme kiírni a kérdést!

És láthatóan másoknak is ez a véleménye... :)))

2012. szept. 17. 15:09
 20/28 anonim ***** válasza:

Jóslat még nem, de egykor olvastam hogy régen egy csalódott Római felekezet tagjai egytől egyig öngyilkosok lettek, mert nem jött el a várva várt elragadtatás és a bűnösök sem kapták meg a "beígért" világvége büntit. Bár mondjuk az ő részükről beteljesült a dolog...

Én csak ennyit kívánok hozzászólni.

2012. szept. 17. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!