Aki jóslás szakértő tudna segíteni egy kényes ügyben? Többi lent!
Egy régebbi álmomat, azért csak leírom! Rovarok üldöztek, mikor egy barlanghoz értem és a barlang ajtaja rózsás volt, mikor kinyitódott, arany színű kígyókat pillantottam meg! Ezek a kígyók megmentettek a rovaroktól,és nem bántottak,pedig nagyon féltem!
Aztán a kígyók, fel ágaskodtak,majd meghajoltak előttem! Majd mikor beljebb értem, a kígyók őriztek valamit, de nemtudom,hogy mit,majd erőteljesen arany színben fénylett az egyik kìgyó! Majd felébredtem.
Nem kell mindenféléket belemagyarázni az álmokba. Az álmaidban azon dolgok jelennek meg, amik vagy tudatosan, vagy tudat alatt foglalkoztatnak, és mindez valamilyen torz, vagy megváltozott formában.
Ha jóstól várod a választ, régen rossz...
"Tudod, mit jelent az, hogy tudat alatt? Hogy nincs a tudatodba, akkor hol is van a "tudat alatt"?"
Kedves kérdező!
Amit a köztudatban "tudatalatti"-nak hívnak, azt a máfiában "felsőbb tudatosság"-nak. A lényeg, hogy a tudatunk, tudatosságunk több szintű, ennek a legalsó, a fizikális világ kötöttségei (idegek, biokémia, stb.) alatt álló rész a hétköznapi tudat, az anyagi világtól független rész a felsőbb tudat. Mivel az agyunk fizikai, így a felsőbb tudathoz közvetlenül nem, csak közvetve képes hozzáférni, elsősorban szimbólumokon keresztül. Ezért használnak a pszichológusok is szimbólumokat.
C. G. Jung például az alkímia szimbólumrendszerét használta előszeretettel erre a célra.
Ugyanezért vannak tele a spirituális tanok, filozófiák és vallások is szimbolikával.
Üdvözlettel,
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!