Klaudia Mesterjósnál járt már valaki?
Figyelt kérdés
És ha igen mi a véleményed róla?Szeretnék hozzá majd elmenni,de azért elötte jó lenne egy kis infó.:)Olyan írjon légyszives aki tényleg járt már nála!#jóslás #mesterjós
2012. aug. 14. 19:50
1/20 anonim válasza:
Biztos járt már valaki, de az nem én voltam.
Örülök, hogy segíthettem.
2/20 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudsz olvasni..
2012. aug. 14. 20:01
3/20 anonim válasza:
ÉN tudom olvasni de ÉN SEM JÁRTAM. ...
4/20 A kérdező kommentje:
"Olyan írjon légyszives aki tényleg járt már nála!"
Ezt nem lehet elolvasni?De itt nem is érdemes kérdést feltenni ahogy látom,mert az értelmi szint egyenlő a nullával,debilek!!!
2012. aug. 14. 20:15
5/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól végzi a munkályát, nekem azt is elmondta, hogy a férjemnek rákos daganata van és tényleg járt kemora...
6/20 anonim válasza:
Én már jártam nála, azt mondta ha maradok még fél órát, hirtelen anyagi veszteség fog érni..és tényleg 5 ropival könnyebb lettem..:/
7/20 A kérdező kommentje:
Jah,kösz a válaszokat.
2012. aug. 14. 21:54
8/20 anonim válasza:
mesterjós.
óbazz.
hová fajult a szakma.
JÓSOLNI TILOS! tilos mert tarkón csapnak az égiek érte szívlapáttal.
tanácsot kérni, előjelezni, eligazítani lehet.
jósolni nem szabad.
9/20 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest elég sok jós van:D
2012. aug. 15. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!