Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Klaudia Mesterjósnál járt már...

Klaudia Mesterjósnál járt már valaki?

Figyelt kérdés
És ha igen mi a véleményed róla?Szeretnék hozzá majd elmenni,de azért elötte jó lenne egy kis infó.:)Olyan írjon légyszives aki tényleg járt már nála!

#jóslás #mesterjós
2012. aug. 14. 19:50
1 2
 11/20 Karesz6969 ***** válasza:
22%

Igen elég sok a jós...és ez mindaddig így is marad amíg ennyi hiszékeny, pénzkidobáló ember lesz a földön.

Azok meg voltak, vannak és lesznek is szép számmal.

De azért Te csak bizakodj kedves kérdező, talán így könnyebb neked.

2012. aug. 20. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:
majd ha elmesélné a múltad neked,úgy hogy nem is ismered,azt hiszem lesnél....okostojások :S ha nem voltál jósnál,nem hiszel benne,akkor ne okosíts olyanról,és osszál mást,amiről nem is tudsz semmit!
2012. aug. 25. 12:52
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es,hogy kiosztottad őket!:DEzt nem értem,hogy ha nem hisznek benne vagy nem is érdekli őket akkor minek válaszolnak az ilyenek?!Idióták!!
2012. aug. 26. 15:50
 14/20 Karesz6969 ***** válasza:

Kedves 13-as!

Az idióták általában a hiszékenyek..na akkor most hogy is van ez?

Nyugodtan költsed csak a pénzed ilyen marhaságokra a tiéd arra szórod el amire Te akarod!

A másik meg, hogy itt ki, mire és miért válaszol...had legyen már az az ő dolga és nem a tiéd.

2012. aug. 27. 11:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Ige,csak aki nem hisz benne ostobaságokat miért kell beleböfögni egy kérdésbe?Meg hülyének nézni a kérdezőt ha hisz ilyesmiben...
2012. aug. 27. 13:07
 16/20 Karesz6969 ***** válasza:
Kérdező ha ennyiből nem tanultál...sok sikert neked!
2012. aug. 27. 13:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Drága Karesz ! Csak megsúgom neked , hogy sajnos valóban van sok csaló jósnő . De vannak kivételek is . Én voltam már jósnőnél . Nem konkrétan a kérdezett személynél . Csak kiváncsiságból . Múlt , jelen , jövőt jósolt . Amikor elkezdett beszélni a múltamról , úgy hogy semmit nem mondtam neki , leesett az állam . És a jelen is igaz volt ... A jövő majd kiderül ;) Te tuti hogy nem voltál jósnőnél , de már mondod az okos szöveged róla ,mert te hülyeségnek tartod . És igaza van a kérdezőnek,nem azt kérdezte,hogy hisztek-e a jósnőben ,stb.... így a saját kérdéséhez , nem is kell olyan válasz,ami nem arra válaszol....
2012. aug. 27. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

Kamu a nő - és nagyon rikító, nárcisztikus vonásokban bővelkedő. Lippai Mariann hozzá képest Einstein. Spiritualitástól nagyon messze áll, teljesen felszínes- jól él az imádóiból, akik butuska, falusi libák.

Ügyes marketinges.

Fizessétek csak a cici műtétjeit szorgalmasan!

2020. márc. 20. 17:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Most láttam pár videóját, viccesek, emellett mond pár bölcsességet józan paraszti ésszel. Jófej, szókimondó nő, de nem éppen spirituális.Inkább gyári munkásnak, vagy tetoválóművésznek nézném, mint jósnőnek. Lehet rajta nevetni, mert nagy arc, valamennyire a média is felkapta, de nem hiszem, hogy okkult képességei, inkább fura egyénisége miatt.

Én személy szerint nem hiszek a jóslásban - inkább szórakoztató tevékenységnek tartom a kártyavetést. Úgy kell(ene)felfogni, hogy előadóművész, és kész, de sem az önismeretben, sem jövőd megismerésében nem segít, maximum találgat. A tarifája sem éppen pénztárcabarát. A karkötőinek van placebo hatása - de nagyon egyszerű embernek kell ahhoz lenni, hogy igénybe vegyék szolgáltatásait. Ez az én véleményem. Ettől függetlenül bírom, bohócokra is szükség van!

2020. ápr. 1. 15:36
 20/20 anonim válasza:
Még nem jártam nála, nem szívesen találkoznék vele, a lányát vinném el egy körre. (Tényleg van egy 20 éves lánya, toszni kell).
2022. márc. 6. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!