Klaudia Mesterjósnál járt már valaki?
Igen elég sok a jós...és ez mindaddig így is marad amíg ennyi hiszékeny, pénzkidobáló ember lesz a földön.
Azok meg voltak, vannak és lesznek is szép számmal.
De azért Te csak bizakodj kedves kérdező, talán így könnyebb neked.
Kedves 13-as!
Az idióták általában a hiszékenyek..na akkor most hogy is van ez?
Nyugodtan költsed csak a pénzed ilyen marhaságokra a tiéd arra szórod el amire Te akarod!
A másik meg, hogy itt ki, mire és miért válaszol...had legyen már az az ő dolga és nem a tiéd.
Kamu a nő - és nagyon rikító, nárcisztikus vonásokban bővelkedő. Lippai Mariann hozzá képest Einstein. Spiritualitástól nagyon messze áll, teljesen felszínes- jól él az imádóiból, akik butuska, falusi libák.
Ügyes marketinges.
Fizessétek csak a cici műtétjeit szorgalmasan!
Most láttam pár videóját, viccesek, emellett mond pár bölcsességet józan paraszti ésszel. Jófej, szókimondó nő, de nem éppen spirituális.Inkább gyári munkásnak, vagy tetoválóművésznek nézném, mint jósnőnek. Lehet rajta nevetni, mert nagy arc, valamennyire a média is felkapta, de nem hiszem, hogy okkult képességei, inkább fura egyénisége miatt.
Én személy szerint nem hiszek a jóslásban - inkább szórakoztató tevékenységnek tartom a kártyavetést. Úgy kell(ene)felfogni, hogy előadóművész, és kész, de sem az önismeretben, sem jövőd megismerésében nem segít, maximum találgat. A tarifája sem éppen pénztárcabarát. A karkötőinek van placebo hatása - de nagyon egyszerű embernek kell ahhoz lenni, hogy igénybe vegyék szolgáltatásait. Ez az én véleményem. Ettől függetlenül bírom, bohócokra is szükség van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!