Szerintetek tényleg tudnak jósolni, és angyalokkal beszélni az asztro centerben?
az RTL-club-on ?
pl: szellemellek tudnak beszélni , angyalokkal beszélni?
Csak figyeld meg. Minden napra van valami új képességük. Ráad olyan amire az ezosok is azt mondják, hogy csak születni lehet vele XD
Nem kell mindent elhinni amit a tv-ben lát az ember. Most nagy divat az ezo ezért nyomatják. Aztán nézik hogy dől a lé...
nem, nem, nem és NEM!
Ne hogy el hidd egy szavukat se!
Elég hallgatni mit beszélnek... egyszerűen én már nem bírom ki röhögés nélkül, de elég szánalmas mert idősebbek valahogy nem veszik észre hogy kamu és felhívják, aztán oda egy csomó pénz a nagy semmire.
Nem értem egyáltalán a tévé hogy engedhet ilyesmit, ez átverés, az ilyen hazug sz*r embereket le kéne csukni a p*csába, mások kárán akarnak meggazdagodni.
Hát bátyám is tud beszélgetni a szellemekkel.........amikor beb*baszik mint az állat és haláláig okádik és azt kérdezi :"dédi te vagy az?"
Na mondok valamit neked ezek rosszabbak, józanon képzelődnek :P tehát hazudnak
ezt tiltsa be az ortt ne a dragon ballt
hazudnak mint a vízfolyás
Kedves kérdező!
Én szakszerűen foglalkozok jóslással, és állíthatom hogy a TV-s jósok egytől egyig csalók vagy kontárok. A valódi jóslás nem így működik. Mint ahogy a szellemlényekkel kommunikálás sem.
A valódi jóslás nem a jövő megmondása, hanem élethelyzetek elemzése, válaszok keresése, problémák megoldása egy bonyolult, összetett módszerrel.
Ami meg az angyalokat illeti, jobb dolguk is van annál mintsem valami jelentéktelen idiótával cseverészni. ;)
Üdvözlettel,
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!