Van itt olyan, aki szokott angyalokkal kommunkálni?
Van egy 84 éves néni a szomszédban, nagyon kedves, egy nagyon jó barát.Nagyon sokszor elmondja, milyen fontos a szeretet és mindig vidám, mindenkihez csak kedves szava van.
Segít is, már nagyon sok mindent kaptam tőle, pedig nem is kértem rá.Szerintem ő egy "angyal".
Szemmel nem látható angyalokkal is kommunikálok nagy ritkán.Egyszer hazafelé sétáltam és épp az angyalokon gondolkoztam, mikor úgy éreztem, mintha valami lenyomott volna a járdáról, le a fűbe.Ekkor suhant el mellettem egy bicikli.Ha az az erő nem tol le a járdáról, akkor biztos elütött volna a biciklis.Máig csodálkozom ezen az élményen.
Tulajdonképpen úgy kommunikálok, mintha imádkoznék.Megszólítom őket, hogy kedves angyalok, vagy kedves őrangyalom...és elmondom nekik, amit szeretnék.Persze Istenhez ugyanígy imádkozhatnék, de az angyalokat sem akarom kihagyni, mivel hiszek bennük és úgy gondolom, jól esik nekik, ha velük is tartom a kapcsolatot.
Általában védelmet vagy egyszerűbb kis segítséget szoktam kérni tőlük.Azzal válaszolnak, hogy segítenek, ahogyan például megmentettek attól, hogy elüssön a bicikli.Vagy érzéseken keresztül.Például vigaszt nyújtanak.Erőt, bátorságot.De látni nem szoktam őket és a hangjukat sem hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!