Segítene nekem valaki, hogy hogyan tudok szerelmi kötést csinálni?
Nincs olyan, hogy szerelmi kötés.
Egyébként pedig, ha nincs köztetek semmi, csak szex, akkor érthető miért lettél pánikbeteg. Látszik nem fekszik az értékrendeddel ez a szerep, szerintem hagyj fel a vele való keféléssel, és próbálj túllépni rajta. Ha hagyod, hogy kedve szerint felhúzzon, vagy levessen, akkor minden leszel, csak egészséges nem lelkileg.
Komolyan veszlek és meg is értelek.
A szerelmi kötéssel csak egy bábot, egy érzés illúzióját fogod megteremteni. S tudat alatt folyamatosan, megállás nélkül a szabadulás felé fog törni. Csak önmagadat csapnád be vele.
Amit javasolni tudok: próbálj meg segítséget kérni egy lélek-gyógyítótól. Ha az felel meg, akkor legyen ez pszichológus, ha nem, akkor legyen sámán, kineziológus, stb... Segít abban, hogy a helyzeten túllépj és akkor tisztán fogod látni, hogy tulajdonképpen mit is szeretnél tenni.
Mert most függőségben tart egy önző pasi... és te pumpálod az energiát a függőségedbe.
lehet hogy lelek gyogyito sem kell csak ezek a dolgok...
egy Illedelmes sikkes ugyankkor sima beszedo de jovagasu Fiatal ember Jo barat, egy szep de jo vegsebeseggu kenyelmes jofogyasztasu Kocsi...
es kell deficit elleneben is mindig elerheto penz egy par ezre szep penz, keno penz,
es kell szabadido es Pool asztal
Nem tudom, aktuális-e még. De kedves Kérdező, gondolj csak bele, ha igazán szereted, azt akarod, hogy boldog legyen, nem? És ha ő azt mondja, hogy veled nem boldog, mert nem azt érzi, amit kell, akkor hagyd hogy boldog legyen mással.
Ha szeretünk valakit, akkor az ő boldogsága a fontos, nem a miénk.
Szerintem lépj ki egy időre az életéből, így kap egy esélyt hogy rájöjjön, hiányzol neki és tévedett veled kapcsolatban.
Nagyon nehéz lesz kibírni nélküle, de más lehetőség nincs.
Tapasztalatból mondom, én is voltam olyan helyzetben, mint Te, 3 évig. Azután elengedtem, és fél év múlva (addig semmilyen formában nem kommunikáltunk) magától visszajött hozzám. Nagyon szenvedtem abban a hat hónapban, kórházban is voltam többször, nekem is voltak pánikrohamaim meg alvászavarom a hiánya miatt. Aztán amikor végre lemondtam róla és elkezdtem nélküle is jól érezni magam, akkor megkeresett. :)
Ennek 4 éve és azóta is boldogok vagyunk, összeházasodtunk és az első babámat várom. :))
Szóval semmi sem lehetetlen. Sok sikert neked, ha akarsz, írj privit nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!