Miért olyan kicsi a jósok gömbe?
Akinek nagyobb a gömbje az jobban jós? És ha csak kicsi zsebgömbje van? Nagyobb gömbben jobban lehetne látni a jövőt, nem? Jobban látszódnának a részletek?
És számít hogy miből van? A márványgömb is jó, vagy a vas?
Nekem csak fonál van... az is gömbölyeg :(
ÚJ HÍR!
Most olvastam, hogy a gömbhasználóknak is távközlési adót kell majd fizetni, az alapján, hogy az időben mennyire távoli eseményt jósolnak meg. Minél közelebbi a jósolt esemény annál nagyobb az adó mértéke, de 10 év után már a túlvilágiaknak kell fizetni.
Változik a piac, ez valószínű a kártyavetők és tenyérből jósolók malmára fogja hajtani a vizet...
A 2 Ft túlvilági (interorbán) hívásonként elenyésző. A tenyérjóslásról csak annyit :a szegény kezetlen emereknek nincs is életvonaluk.
Tehát Kedves Kezetlen Emberek !
Sajnálattal közlöm , hogy bárki bármit mond , Ti már halottak vagytok ! Viszont jogosan parkolhattok a rokihalyen !
...de legalább senki nem kéri fel őket kezesnek.
Azon tűnődöm, hogy azért a gömb mégis csak jobb, mint a tarot, sokkal kisebb a karbantartásigénye, és egy szabványon kívüli, utángyártott kínai plexigömbnek a bekerülési költsége is elenyésző. Az erős koncentrálástól sem kopik el, és ha jól felpolírozzák, talán meglátni benne Szauron Szemét is.
Alakul ez, lassan összeáll a kép xD
Tegnap elmentem, hogy megtudjam érdemes-e fészbúk részvényt vennem, kenyér helyett.
Hát fura egy jós volt az biztos...
A hely tele volt mindenféle kattogó, zúgó fémszekrényekkel, vezetékekkel, amiket nagy oszlopokon átvezetve kötöttek össze. Azt mondta az emberem, hogy ezek a berendezések segítenek koncentrálni a természetfeletti energiákat.
Az elején jól ment minden, de aztán...
Beültünk egy sötét, csendes szobába ahol ott állt a Gömb egy oszlopon. Na nem telt sok idő, egy két koncentrációs gyakorlat után, bele is kezdett a jóslásba. Rátette a kezeit a jósgömbre, mire az elsötétedett és egy villám csapott ki belőle, éktelen mennydörgés közepette!! Én még akkorát álló helyzetből sem ugrottam, mint ott törökülésből! Szerencsére gyorsan visszanyertem a lélekjelenlétem és csináltam egy képet, hogy legyen bizonyíték, aztán elszaladtam:
Mit jelenthet ez?
Szerintetek túlélhette?
Ez volt a gömbvillám amiről mindenhol beszélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!