4 jósból mind ugyanazt mondta! Lehet hinni nekik? Szerintetek a jósok mondhatják neked nem az igazat?
Utolsó!
Amikor beszéltem szakításkor az egyikkel,nem mondtam neki hogy vége,csak annyit kérdeztem hogy hogyan érez írántam.Megmondta hát ennek a kapcsolatnak most lett vége,pedig semmit nem mondtam erről!!Semmit!
Mikor bekopogtál/becsengettél a jóshoz, megkérdezte, hogy ki az?
Sőt, egyáltalán kellett csengetni?
Miért, tán nem tudta, hogy jössz??? :-D
ma 17:44
mi bajod van...?
"mi bajod van...?"
NEKEM?
Te vagy az az ember, aki elhiszi valakiről, hogy a jövőbe lát, meg tudja mondani, hogy mi is fog bekövetkezni, de nem látja meg, hogy ma még lesz egy kuncsaftja? :-D
Most akkor látja a jövőt, vagy csak azt mondja, amit hallani szeretnél?
ma 17:57
Nézd amikor elösször elmentem akkor megmondta nekem hogy mi szakítottunk,pedig én csak annyit kérdeztem tóle hogy hogy érez írántam és hogy áll velem kapcsolatban,ez másnap szakításunk után volt,akármit mondhatott volna.miért mondta azt hogy vége?mondhatta volna azt is hogy persze szeret engem meg minden ok,de nem azt mondta hanem az igazat..pedig én említést sem tettem arról hogy szakítás történt,én csak annyit mondtam hogy a kapcsolatomról szeretném kérdezni,na már most ha itt valam baromságot mond,akkor bukta a hitelességét..nem tudom honnan tudta vagy miből,mert csak annyit kérdeztem hogy hogyan érez írántem és hogy áll velem jelenleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!