Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 4 jósból mind ugyanazt mondta!...

4 jósból mind ugyanazt mondta! Lehet hinni nekik? Szerintetek a jósok mondhatják neked nem az igazat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel szakít vele a párod,elmész egy jóshoz és megkérdezed hogy várható e békülés vagy sem..a jósnő azt mondja hogy igen várható,mondhatja csak azért hogy megnyugtassa a lelkedet és hogy könnyebben feldolgozd a szakítást?Utánna elmentem még 3 jóshoz,mindegyik ugyanazt mondta hogy kifogunk békülni,mert ez a kapcsolat még nincs lezárva,ami igaz is,mert a nem úgy történt a dolog és nem lett úgy igazán kimondva a dolog..szerintetek létezhet az hogy mind a 4 jós csak azért mondta hogy megnyugtasson?Mindegyik ugyanazt mondta majdnem szó szerint..mármint hogy békülés lesz belőle.
2012. ápr. 9. 17:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Pároddal? Mikor szakítottatok?
2012. ápr. 9. 19:14
 22/24 A kérdező kommentje:
most lesz holnap 4 hete
2012. ápr. 9. 19:16
 23/24 anonim ***** válasza:

MONDHATJÁK.

Te meg mond nekik: Amúltamat tudom a jövőmre meg nem vagyok kiváncsi.

2012. ápr. 9. 20:38
 24/24 anonim válasza:
Vagy kibékültök, vagy nem. Van rá esély, h 4-en eltalálják, nem? És ha elmesélted a történetet, és jó emberismerő, a semmiből is kitalálhatja, akár egy pszichológus.
2012. ápr. 25. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!