Miért olyan kicsi a jósok gömbe?
Akinek nagyobb a gömbje az jobban jós? És ha csak kicsi zsebgömbje van? Nagyobb gömbben jobban lehetne látni a jövőt, nem? Jobban látszódnának a részletek?
És számít hogy miből van? A márványgömb is jó, vagy a vas?
Nekem csak fonál van... az is gömbölyeg :(
nehéz kérdések ezek, de remélem itt megkapjuk a választ :D
és azt sem tudom milyen gyakran kell bevinni a mérésügyi hatósághoz bevizsgálásra, hitelesítésre, egy gömböt, mert mi van ha elkezd félrejóskálni!??
Egyáltalán milyen műszaki engedélyezési eljáráson esnek át ezek? Hol van a jósgömbök etalonja?
Nem a gömbök méretétől függ.
Látod, én két jókora gömbön ülök, aztán mégse vagyok jós... :-D
mindenkinek akkora gömbje van amennyit meg tud venni. Egy kezdő jósnak alig telik valamire, de aki felkapott sokan keresik jó jós annak hatalmas van
http://www.youtube.com/watch?v=5d7SIQabjWo
Ennél nagyobb nem is kell, mert nem fér el a kezében és ha túl nagy a gömb nem tud vele elszaladni a reklamáló ügyfelektől.
Ha ,ISO szabvány szerint dolgozik , akkor G1 (etalon) minősítéssel évente kell hitelesíttetnie a gömböt.Ez is plusz kiadás szegénykémnek.
Kártyából meg a 06 90...-esek használnak nagyot . Kávézaccból egy jósláshoz , hogy pontos képet tudjon adni a jövőből ,legalább 1 kilót kell használnia ,arabica fajtából.
Na , ezért ilyen drágák....
ezis jo nagy fun
ezt mint szervezetek iranyijjak a kristalyos filmeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!