Jart mar valaki Vamosi Erika vagy Szegedi Erika josnoknel? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 00:58
41/44 anonim válasza:
Mióta elmentem hozzájuk bármibe fogok balul sikerül, legyen az párkapcsolat, anyagi helyzetre vonatkozó dolgok, lakhatassal kapcsolatos dolgok, tanulás, munka.
42/44 anonim válasza:
Szeretik fejős tehénnek használni az embereket, hogy rendszeresen járjanak vissza hozzájuk.
43/44 anonim válasza:
Bár visszaadhatnám nekik azt a sok szart amit tőlük kaptam.
44/44 anonim válasza:
Vámos Erikànàl jàrtam, kb.15 éve, elkeseredett voltam. Kártya jóslást kértem, ami meg is történt, majd közölte, hogy átok van rajtam, levegye-e? Gondoltam miért ne, ha már ott vagyok. Hibáztam, mert az árát nem kérdeztem, álmomban nem gondoltam volna, hogy a végén 120ezret akár majd elhúzni rólam, amiből kb. 100ezer az átok levétel volt. Úgy ültem ott, mint akit leforràztak, visszakérdeztem, hogy jól értettem -e az összeget? Azzal védekezett, hogy kint vannak az árai a szekrényen... én akkor sem éreztem ezt fairnek, nem tájékoztatott előre, és van is sejtésem, hogy direkt. Hiszen ha előre közli az árat, szépen felàllok, és ott hagyom. Nem is értem miért gondolta, hogy ennyi pénzzel rohangàlok, mondtam, hogy nincs nálam ennyi, odaadtam, ami volt nálam, kb. 25000ft-ot, és megígértette velem, hogy visszamegyek a maradékkal... Azóta is megyek. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy ő rontotta el az életüket csak annyit mondanék, hogy ezek után tuti megàtkozott (bàr ebben már nem hiszek), az életem, ha nem is olyan gyorsan, de rendbe jött. Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Nem tudom, miért ennyi év után írtam le a tapasztalatomat vele, de az biztos, hogy még mindig dühös vagyok rá, amiért még most kihasználja azokat az embereket, akik kétségek között érkeznek hozzá. Én azt gondolom ő egy csaló, haszonleső, egy élősködő, és habár az àtkokban nem, de a karmàban hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!