Jart mar valaki Vamosi Erika vagy Szegedi Erika josnoknel? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 00:58
21/44 anonim válasza:
Durván negatív válaszok vannak róluk. Ledöbbentem!
Akkor már én se fogok hozzájuk menni.
22/44 anonim válasza:
Pedig nagy szakemberek, nagyon tudnak.
24/44 anonim válasza:
Nem látni kell, hanem meg kell tapasztalni, a szakértelmüket.
26/44 anonim válasza:
Vámos Erika valóban nagyon jó ajánlani tudom nekem segitett kedves és megértő
27/44 anonim válasza:
Szegedi Erikát nem ajánlom annyira negatív ahogy beszél majdnem hogy kritizál végignéz rajtad mennyi pénzed lehet leszűri és már mondja az összeget mit fizess természetesen átok rontást diagnosztizált nálam vicc...ne menjetek oda zürös...
28/44 anonim válasza:
Vámos Erika nagyon jó alapos kedves nekem segitett csak ajanlani tudom többször fogok menni
29/44 anonim válasza:
Szegedi Erikához ne menjetek semmiképp nagyon sokat kér egy jóslásért illetve közhelyeket mond..semmi egy nagy nulla Vámos Erika viszont jó ajánlani tudom
30/44 anonim válasza:
Mind a kettőnél voltam, mind a kettőt csak ajánlani tudom, nagy tudással rendelkeznek, igazi szakemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!