Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jart mar valaki Vamosi Erika...

Jart mar valaki Vamosi Erika vagy Szegedi Erika josnoknel? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 00:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Akkora tehetségek, hogy a végén már a szomszéd nő miatt is én, szívok.
2021. ápr. 9. 07:52
 12/44 anonim ***** válasza:
Annyir tudtak segíteni, hogy már a szomszédom nő helyett is, szívok, aki átjött velem szemétkedni.
2021. ápr. 9. 17:59
 13/44 anonim válasza:
Voltam abba tudtak segíteni, hogy ne tudjam befejezni és tovább folytatni tanulmányaimat, ezáltal ne tudjam megvalósítani a terveimet, és még véletlenül se tudjak olyan állást találni, ahol normális fizetésért dolgozhatom. A párkapcsolat terén is abban tudtak segíteni, hogy még véletlenül se legyen. Sőt szerintem direkt ezt akarták velem tenni, mert így egy ideig míg meg nem untam rendszeresen jártam hozzájuk. Akkor telt be a pohár amikor, Vámos Erika jósnő már több százezer forintot, kért tőlem, a nagy semmiért.
2021. máj. 6. 15:39
 14/44 anonim válasza:
Voltam, és mióta nem járok hozzájuk, és nem segítenek, azóta sokkal jobb lett az életem.
2021. aug. 21. 11:59
 15/44 anonim válasza:
Nekem felajánlották a segítségüket, átoklevétel, párkapcsolat, anyagi helyzet javítása, hát szívesen visszaadnám nekik amit kaptam.
2021. aug. 23. 13:51
 16/44 anonim válasza:
Szia nagyon megértelek én Szegedi Erikát ismerem de jót nem tudok mondani róla se jóslás se emberileg egy beképzelt bunkó nő.. amit csinált a párkapcsolatomra nemhogy sikeres lett volna még azóta megnősült és gyereke is született igazi pénzlehúzó senkinek se ajánlom mert csak rosszabb lesz..
2021. okt. 7. 15:55
 17/44 anonim válasza:
Amit én tudok a Domaszéken a Bálint Sándor u 29 ben lakik luxus körülmények között és eljósolgat hiszékeny embereknek külön soför és kiszolgáló személyzete van valóban az ilyen jóslásokból amit fentebb olvastam telik erre az életmódra közben nem történik semmi azzal aki hozzá jár és hatalmas összegeket otthagy szánalmas egy nő.. jó fel kellene jelenteni
2021. okt. 7. 16:07
 18/44 anonim válasza:
Vámos Erika szerintem nagyon jóó valóban tud látszik hogy szereti munkáját
2021. nov. 13. 00:05
 19/44 anonim válasza:
Nagyon tud manipulálni, és a Vámos Erika szívét lelkét bele adta, hogy a elszedje a pénzem, azt láttam rajta, még a szeme se rezzent meg. De nekem inkább ne segítsenek többet, mert megtapasztaltam milyen a segítségük, s köszönöm nem kérek többet belőle. Úgy kezdték, hogy jósoltak és megállapították, hogy átok van rajtam, majd felajánlották a segítségüket, na itt kellett volna felállni és ott hagyni őket.
2021. nov. 14. 10:50
 20/44 anonim ***** válasza:
Igen.Jártam náluk, nem csalódtam bennük, pontosan azt kaptam amit vártam tőlük.
2022. ápr. 11. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!