Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ismeri valaki a Ji King (vagy...

Ismeri valaki a Ji King (vagy J Csing) ősi, kínai jósrendszert?

Figyelt kérdés
Mennyire vált be annak, aki próbálta? Milyen típusú jóslatokat érdemes csinálni vele?
2012. ápr. 5. 22:59
 1/6 anonim válasza:
100%

Ismerem. És nagyon szeretem!

Általában le van írva, hogy hogyan kell jósolni, azt érdemes elolvasni, nem csak ész nélkül dobálni a pénzérméket. :)

Ja, és ne dobálj mindig minden szösszenetnyi kérdéssel! Én csak félévente jósolok, de akkor ütős, ami kijön! :)

Remélem, neked is sikeres lesz!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 5. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen nem jósol,nem a jövődet mondja meg, javasol, hogy merre menj, mi várható ha ezt, vagy azt teszed, melyik a helyes út.

Csodálatos dolog, mindig elámulok ha tanácsot kérek, mert pontosan arra válaszol, ami a problémám.

2012. ápr. 6. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ismerem, évek óta segítségül hívom, ha egy probléma megoldása nehézséget okoz, vagy nem tudom megbeszélni senkivel. Igazából ezt is gyakorolni kell, mint minden mást. Többször előfordult már, hogy nem értettem a választ, de évek alatt sikerült szert tenni egy kis rutinra. Van egy füzetem amibe felírom a jóslás időpontját, a kérdést és a kidobott jeleket. Ez nagy segítség, mert évek múlva is vissza tudom nézni amikor már rég túl vagyok azon a bizonyos problémán és jobb a rálátásom a dologra, mivel tudom már, hogy hogyan alakult az ügy. Bizton állíthatom, hogy mindig a megfelelő tanácsot kapja az ember, de az értelmezését és a válaszban rejlő gyakorlatias tennivalókat nem mindig könnyű elfogadni, legalábbis számomra. Azt tudom javasolni, használd bátran, tényleg egy igazi társsá válhat, olyanná akinek érdemes a válaszaira hallgatni. Mint az előttem szóló én is azt mondanám, hogy nem kell minden apró-cseprő kérdéssel hozzáfordulni, de a nagy problémákban segítség lehet és kb. negyedévente használom, vagy éppen mikor szükségét érzem. Jó gyakorlást!
2012. ápr. 6. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a kínai módszer, de távoltart tőle Müller Péter, így még nem néztem meg.
2012. ápr. 6. 09:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy a Ji Kinggel nem vagyok egyedül! Nagyon igaz, komoly önfegyelem kell ahhoz, hogy az ember ne kérdezzen tőle orrba-szájba.
2012. ápr. 8. 00:21
 6/6 anonim válasza:
Nekem nincsenek problémáim,kvázi fel sem merül bennem,hogy érméket dobáljak,inkább elköltöm egy jó mozira(például)...
2013. jan. 9. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!