Mi lett a kopasz medveszerű "kínai yetivel"?
Figyelt kérdés
Olvastam itt (meg valami híroldalon is), hogy elfogtak a Kínában egy szőrtelen "medvét", amit aszem kínai yetinek v vmi ilyesminek neveztek el, és nemtom hova DNS vizsgálatra küldték, de azt hogy mi lett belőle meg hogy azóta mi van, azt nem találtam sehol. Most végül is mi lett a sorsa?2012. márc. 17. 18:30
1/7 anonim válasza:
Elkezdték szaporítani. Szerinted a kínai éttermek honnan szerzik azt a rengeteg húst? Hisz ők sem rabolhatják el folyton a kínai boltokban vásárlókat, mert az túl feltűnő lenne.
2/7 anonim válasza:
Elrabolták a reptoidok, hogy az ezen lény klónjaiból álló sereggel elvégeztessék a piszkos munkát, amiután ők nyugodtan elfoglalhatják a Földet.
3/7 A kérdező kommentje:
egyébként szegény állat a képek alapján úgy nézett ki, mint aki halálra van rémülve, nyilván nem idegen, csak nem tudtam hova írjam a kérdést, és itt minden tele van reptoiddal, i think close enough.
2012. márc. 17. 23:09
4/7 A kérdező kommentje:
amúgy nem értem ezen mit kell poénkodni, nem azt kérdeztem hogy a TX-3-ról érkezett óriáscsigákra hasonlító klaviatúrák miért ölték meg a RÉPA vezetőjét Altairral aki kiemeltek az AC-ből. Ebben nem volt semmi, egy egyszerű kérdés volt, még természetfeletti vagy földönkívüli sincs benne, but no problem bros.
2012. márc. 17. 23:13
5/7 anonim válasza:
Bocs, de szinte minden ezós kérdéshez tartozik egy reptoidos válasz :D Egyébként ha ez igaz, akkor biztos elrejtették és kísérleteznek rajta. Lehet, hogy igazából is klónozták.
6/7 anonim válasza:
Beírtam a gugliba, de 2 évvel ezelőtti az összes hír az "oriental yeti"-ről. Pár napra felkapta a sajtó, aztán elfelejtették. Illetve adott ki tavalyi találatot is, valaki pont ezt kérdezte a yahoo answers-ön, mint te. :) [link]
7/7 A kérdező kommentje:
kösz utolsó ez tényleg segített :)
2012. márc. 31. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!