Hisztek a tenyérjóslásba?
Figyelt kérdés
nem tudom nekem érdekes ez az egész..a jobb kezén sztem mkinek mások a vonalai akkor most mivan?!2009. máj. 31. 16:20
1/10 anonim válasza:
Mivel én vallásos vagyok, ezért a jósnőket stb elítélem, mert egyedül Isten tarthatja kezében a sorsot!
2/10 anonim válasza:
én meg pont hogy az isten fanokat ítélem el... mindegy nem offolok. én nem hiszek benne.
3/10 anonim válasza:
Nekem már mondtak igazat, és többször vissza is mentem a jóshoz. Mivel a múltat mondta el először, meggyőzött
4/10 anonim válasza:
Nem hiszek a tenyérjóslásbaN. Mert csak egy ember mondhatja meg a jövőd. Te magad. De elítélni nem kell őket, mert van, akit becsapnak, de van, akin segítenek. Az Isten-fanokat kell elítélni.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a tenyerem tartalmazná az egész életem.
6/10 anonim válasza:
Már voltam jósnál és minden megtörtént amit mondott. Mikor bementem, nem kérdezett semmit és mégis nagyon sok dolgot mondott, amiket csak a szüleim tudtak.
7/10 anonim válasza:
A második és negyedik válaszolónak, csak annyit üzennék, hogy hülyék vagytok. Már elnézést. Na szóval... Az én véleményem egyébként az, hogy nem minden esetben jó, az ha valaki tudja a saját jövőjét. Mi van ha az áll benne, például, hogy 2 hónap múlva meg fog halni. Szerintem senki sem szeretné úgy leélni, azt a maradék kis idejét, hogy állandóan azon jár a feje, hogy mit tehetne még halála előtt és mi van még hátra, meg ilyenek...
Na, meg az is, hogy úgy semmi értelme sem lenne az életednek, ha tudnád mi fog következni, tiszta unalmas lenni, legalább is sztem... :P :)
*nene*
8/10 anonim válasza:
Szánalmasok vagytok, hogy nem tartjátok tiszteletben azokataz embereket, akik hisznek a vallásukban.
9/10 anonim válasza:
Hiszek a jóslásban. Vannak olyan emberek, akiknek nagyon erős a szellemi energiájuk és értenek hozzá. Ismerek ilyen embert. Csak sajnos kevés az ilyen és nagyon sokan (akik nem értenek hozzá) üzletet csináltak ebből, sok a hamis jós, ezért kevesen hisznek benne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!