Valakinek bejött már ez a Ezo. Tv-s ingyenes jóslás?
Csak mert tavaly jósoltattam ott és azt a választ kaptam, hogy ősszel lesz munkám és az év vége felé új, hosszú távú párkapcsolatom. Hát semmi sem lett egyikből sem! :D
Most úgy néz ki lesz munkám és egy lánnyal is szimpatizálok. Kíváncsiságból feltettem újra a párkapcsolatos kérdést és most azt írták, hogy nem lesz ebből semmi meg főleg nem hosszú kapcsolat. :D
Hát én ezeknek nem hiszek, ti hogy vagytok vele? Próbáltátok már?
Ja ez megy TV-ben is! xD
Telefonálni tuti nem fogok, csak a neten van ilyen ingyenes lehetőség, azt próbáltam ki! :D
De akkor oké, én is így gondoltam, hogy humbuk az egész... xDDD
Azoknak jön be akik csinálják, nem azoknak akinek csinálják.
Szoktam azzal szórakozni, hogy miután elhangzik a kérdés, gyorsan válaszolok rá, a feleségem meg csodálkozik, honnan tudom mit fog jósolni a jós, mergt az is ugyan azt mondja mint én. Hát onnan, hogy a kérdező a jós szájába adja a választ, csak észre kel venni. Egyébként röhejesen primitív az egész.
Jobbak az élő jósok. Ahoz ha bemész és megkérdezi, mi a probléma, már fordulhatsz is ki, mert ha jós akkor miért kérdezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!