Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valakinek bejött már ez a...

Valakinek bejött már ez a Ezo. Tv-s ingyenes jóslás?

Figyelt kérdés

Csak mert tavaly jósoltattam ott és azt a választ kaptam, hogy ősszel lesz munkám és az év vége felé új, hosszú távú párkapcsolatom. Hát semmi sem lett egyikből sem! :D

Most úgy néz ki lesz munkám és egy lánnyal is szimpatizálok. Kíváncsiságból feltettem újra a párkapcsolatos kérdést és most azt írták, hogy nem lesz ebből semmi meg főleg nem hosszú kapcsolat. :D

Hát én ezeknek nem hiszek, ti hogy vagytok vele? Próbáltátok már?

2012. jan. 5. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
messziről bűzlenek mint a szar.
2012. jan. 5. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka véletlenül láttam a TV2-n. Először és valószínűleg utoljára. Telefonálnod kellett volna, mert a műsor végefelé már a teljes családnak adtak energetizált karkötőt... Sajnálom azokat, akik ilyesmire költik a pénzt.
2012. jan. 5. 12:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Ja ez megy TV-ben is! xD

Telefonálni tuti nem fogok, csak a neten van ilyen ingyenes lehetőség, azt próbáltam ki! :D

De akkor oké, én is így gondoltam, hogy humbuk az egész... xDDD

2012. jan. 5. 12:09
 4/10 anonim válasza:
Én az ingyenest kipróbáltam.Volt régen Mabek és most van Neo,ők mindenben igazat mondanak.Neonak írj.Minden bejött,amit írt!Amúgy a telefonálósban én sem hiszek.
2012. jan. 5. 12:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Áhh... Én hanyagolom most már! :) Nem fognak behálózni... A saját sorsomat meg úgyis én alakítom. Ha még munkahelyet nem is, de párkapcsolatot az nagyrészt igen... :)
2012. jan. 5. 13:12
 6/10 anonim válasza:
Annyit elárulok neked, hogy ez a jóslás-kamu közel sem ingyenes..
2012. jan. 5. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem sem ingyenes.. de egyébként annyiból hasznos, hogy mindig lehet rajta nevetni. és nem is azokon akik csinálják, hanem akik hisznek benne..
2012. jan. 5. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
a trollok nem mondták melyik őszell
2012. jan. 5. 20:45
 9/10 Napkiraly ***** válasza:
Ezeknek se ártana valami kis közmunkaprogram
2012. jan. 6. 21:45
 10/10 mustafa33 ***** válasza:

Azoknak jön be akik csinálják, nem azoknak akinek csinálják.

Szoktam azzal szórakozni, hogy miután elhangzik a kérdés, gyorsan válaszolok rá, a feleségem meg csodálkozik, honnan tudom mit fog jósolni a jós, mergt az is ugyan azt mondja mint én. Hát onnan, hogy a kérdező a jós szájába adja a választ, csak észre kel venni. Egyébként röhejesen primitív az egész.

Jobbak az élő jósok. Ahoz ha bemész és megkérdezi, mi a probléma, már fordulhatsz is ki, mert ha jós akkor miért kérdezi?

2012. jan. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!