Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóslás valakinek jött már be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóslás valakinek jött már be amit jövendöltek neki?

Figyelt kérdés
Elmentem jósoltatni két különböző jósnőhöz nagyon hasonlókat mondtak, de nem tudom hogy higyjek e benne hogy be jön a dolog amit jósoltak! Tapasztalatokra lennék kíváncsi?
2009. okt. 30. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukámnak megjósolták a 2 gyerekét és a nemüket s hogy mennyi lesz a korkülönbség és a teherbeesés és szülés körülményeit...
2009. okt. 30. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem a jóslás soha nem jött be, de az azaték horoszkóp annál inkább
2009. okt. 30. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

az én anyum volt még tini korában jósoltatni és megjósolta neki a jósnő h 4 gyereke lesz de egyet elfog veszíteni és 1 későn fog születni.. nah ez neki részben sajnos be is vált 100%-ban.

én hiszek a jóslásban és a horoszkópban is. főleg a napi horoszkópban

2009. okt. 30. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A jóslásnak az a lényege, hogy nagy általánosságokat fogalmaznak meg úgy, hogy konkrétumnak tünjön.

És annyi közhelyet hordanak össze, hogy egy részük biztos, "be fog jönni". Pl. minden családban lesznek betegek/balesetek/születések, és olyan alkalmak is, hogy több vagy kevesebb pénz áll a házhoz. Ha ezek közül, az egyik meg történik, akkor már azt hiszik, hogy azért, mert "meg lett jósolva"...

Pénzlehúzás az egész. Ha valaki látja a jövőt(ami kizárt), akkor mondjon nekem lottószámokat, vagy eseményeket napra lebontva, akkor hiszek neki, de így.

2009. okt. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!