Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Volt már veled olyan vagy...

Volt már veled olyan vagy ismertek olyat akinek valaki egyszer jósolt és pontosan ugyanaz bekövetkezett amit a jós mondott?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

18:23

Üt!

10 pont! :)

2011. nov. 29. 07:21
 12/16 Yingtáó válasza:
Igen, sokat tudott amit más nem (ez a múlt), elmontda jelenemet is anélkül, hogy kérdezett volna (mindent tudott) A jövőre nézve ajós útmutatást adhat,ha konkrét kérdésed van pont ezért, hogy ne a hited befolyásoljon. A lehetőségek meg vannak írva,de a döntés a tiéd. S lám tényleg a 2 verzióból a B bejött. Idáig csak 1 dolog nem teljesült, miszerint 2 lányom lesz. 1 már van és kíváncsi leszek a folyatásra..........
2011. dec. 1. 23:38
 13/16 opiummester ***** válasza:
Igen a jósok tényleg megmondják. Nekem azt mondta, hogy beteg leszek a közel jövőben. Aztán mi történik?? 3-4 év elteltével el kaptam egy kisebb náthát. De ha jobban belegondolsz akkor én is tudok neked olyat mondani ami tuti meg fog történni. Általában olyat mond amit nem tudsz le ellenőrizni. Víz ér fölött fekszel meg ilyenek. Meg mondja, hogy majd ő segít neked megtisztítani a pénzedet ha anyagi problémáid vannak. Meg jó pénzért le veszi rólad a rontást. Csak nem tudom milyen rontást. Aztán a sok hülye el megy természet gyógyászhoz a helyett, hogy orvos hoz menne. Aztán meg gyógyul és azt hiszi, hogy őt egy ilyen gyógyította meg holott amúgy is meg gyógyult volna.
2011. dec. 2. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok,aki a hosszú választ írta!

Persze nem csodálkozom,hogy sokan vannak,akik nem hisznek az ilyesmiben,bevallom én is ebbe a táborba tartoztam,egészen addig,amig testközelből meg nem tapasztaltam,hogy igen is van ilyen!

Azzal maximálisan egyetértek,hogy rengeteg a csaló,aki csak kihasználja a szerencsétlen,hiszékeny embereket és csillagászati összegek fejében összehord valami zagyvaságot,aminek semmi alapja nincs.De vannak kivételek is.Biztos vagyok abban,hogy bármít is írok lesznek olyanok,akiket nem tudok meggyőzni és őszintén szólva nem is ez a szándékom.Azt kifelejtettem a sztoriból,hogy a történetben szereplő jósnő semmit nem kért és nem fogadott el a szolgáltatásáért.Tehát semmi nem utalt arra,hogy csaló lenne.

Még egyszer kihangsólyozom,hogy nem az a célom,hogy bárkit meggyőzzek az ilyen dolgok hitelessége felől!Tisztában vagyok azzal,hogy nehéz hinni ebben,hiszen ha nem a közvetlen környezetemben történt volna ez az eset,ami számomra bizonyítékként szolgál,én magam sem hinnék az ilyen dolgokban és maximum megmosolyognám,ha valakitől ilyen sztorit hallanék.Mindenkinek szive joga eldönteni,hogy miben hisz és miben nem!Hozzáfűzném még azt is,hogy én még a történtek után sem venném igénybe jósnő szolgáltatását.Egyrészt azért mert valahol a lelkem méllyén még mindig él bennem egy kis kétely,másrészt azért,mert egy másik részem viszont nagyon is hisz az ilyesmiben és nem szeretném magamat kitenni annak,hogy a jósnő által idejekorán szembesüljek a rám váró (rossz)dolgokkal!

2011. dec. 3. 08:37
 15/16 niki100 válasza:

Sziasztok,

Én is úgy tartom, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa és mindnki a sajátmaga életét irányítja! Ennek ellenére én is voltam már nem egy jósnőnél de valahogy mindig csak általános dolgokat mondanak és tényleg olat ami bejöhet vagy megtörténhet.Legutóbb egy ismerősömnél voltak gondok és megkért, hogy kísérjem el.Én nem akartam jósoltatni de az öreglány leültetett és olyankat mondott, hogy szóhoz sem jutottam.A jó dolog az volt benne, hogy inkább a múltról beszél de azt szóról szóról, elmondta hogy ki mit mondott neked,miről beszélt és hogyan nézett rád, milyen balhék voltak, kiknek milyen betegségei vannak.Félelmetes volt.Nem beszél hosszútávú jövőröl inkább az érzésekről és a múltkor és hogy mire kell vigyázni az elkövetkezendő időben.Nekem nem egy barátnőm kipróbált már több jósnőt de én azt tartom, hogy tényleg ne mások irányitsanak!viszont egy kis megnyugvásként jól jön néha a jósnő(pl szeret a párpd,szülök jól vannak és mire kell vigyázni a jövőben)nem irányit inkább csak megóv!!!

2011. dec. 3. 10:10
 16/16 anonim ***** válasza:
az egyik tanarnom volt ilyen latonal, megmondta, hogy hamarosan ferjhez megy, leirta pontosan a ferfit, es hogy hany eves lesz... mondta, hogy pontosan megjosolta, de erre csak kesobbiekben jott ra... volt egy masik josnal is, mondta, hogy latja a fiat korhazban... a kisfianak tenyleg van betegsege...
2011. dec. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!