Volt már veled olyan vagy ismertek olyat akinek valaki egyszer jósolt és pontosan ugyanaz bekövetkezett amit a jós mondott?
Voltam egyszer egy öreg néninél.A rákban már egyszer volt a másik oldalon de az orvosok visszahozták.Ahol a lelke volt ott körbevették elmondása szerint vmi lények és azt mondták neki vissza fog jönni a földre még a lelke pár évre és az lesz a feladata h embereken segítsen akik ajövőt szeretnék tudni, majd ha ezt letudta eljönnek érte de akkor már örökre.
Elmentem hozzá, és azt mondta fiatalember ön előttem egy nyitott könyv és csak egy vmit kérdezett h mire lennék kiv????
elkezdte mondani kb másfél órán keresztül, és egyszerűen nem hittem el, elmondott mindent még azt is amit mások előtt titkoltam, azt mondta ezt ne felejtsem el soha, újra akartam menni hozzá de a lakét már elvitték végleg:(
Politikusoktól kezdve mindenki megfordult nála fura egy nő volt!!
Én egyszer voltam egy asztrológusnál és amit mondott nagyjából eddig mind bejött.
Nem mondott rosszat a jövőmre, de nem várom... már bánom, hogy elmentem hozzá és kiváncsi voltam.
Én még nem voltam soha jósnőnél és az igazat megvallva nem is nagyon hittem az ilyesmiben.Pár éve az egyik barátnőm,aki akkor lehetett kb 18-19 éves elment egy ilyen jósnőhöz,akiről valaki mesélt neki.
A jósnő olyan dolgokat mondott neki,amiket semmiképp nem tudhatott volna,kivéve ha tényleg volt valami képessége.Pl.tudott arról,hogy a barátnőmnek abortusza volt,pedig azt tényleg senkinek nem mondta el,nekem is csak a jósnőnél tett látogatás után.A másik fura dolog az volt,hogy barátnőmnek pont az előtt volt egy kis balesete,mielőtt ment volna jósoltatni.A hátán volt egy zúzódás,amit teljesen eltakart a ruha.Amikor belépett a szobába a jósnő üdvözölte és megkérdezte,hogy hogy van a háta.Tehát azt is tudta "valahonnan".Kb 1,5 órát volt nála a barátnőm,ezalatt a jósnő megmondta neki,hogy az anyja csalja az apját és a szülei hamarosan el fognak vállni,ő pedig távol kerül a szüleitől és megtalálja a szerelmet.Azt is mondta,hogy a közeljövőben elveszíti egy kedves családtagját és kb ezzel egyidőben valakinek gyereke fog születni a környezetében.
A barátnőm nem igazán hitte el,amit a szüleiről hallott,de amikor hazament megkérdezte az anyukáját,hogy igaz-e,hogy félrelép.Az anyukája bevallotta,hogy konkrétan még nem csalta meg az apját,de levelezik egy régi szerelmével,aki külföldön él és tervezik,hogy összehoznak egy találkát.A következő fél év leforgása alatt a szülei valóban elválltak,az anyja külföldre ment az új pasijával.A barátnőm pedig,valóban megtalálta a szerelmet és az ország másik felébe költözött a párjával.Tehát az is beigazolódott,hogy távol került a szüleitől.Az utolsó dolog,amit a jósnő mondott,a haláleset és az újszülött még nem valósult meg,de a barátnőm édesanyja gyereket vár a mostani párjától,tehát náluk fog baba születni.A nagymamája pedig pár honapja súlyos beteg lett és ágynak esett,tehát valószínű,hogy ő lesz az a szeretett személy,aki a jóslat szerint hamarosan meghal.
A barátnőm a jósnőnél tett látogatás után nagyon rákattant az ilyen szellemesdire,meg hasonló dolgokra.Elkezdett különböző szeánszokat csinálni,éjszaka a temetőben meg hasonló hülyeségeket.Állítása szerint magára szabadított valamilyen energiát,ami nem hagyta őt békén.Megjegyzem én nagyon szkeptikusan álltam a témához,de amikor elkezdett nekem fura képeket mutogatni nekem is leesett az állam.Volt egy csomó olyan képe,amin ő volt rajta egyedül,de a háttérben határozottan megjelent egy idegen arc és minden képen ugyanaz az arc volt.
A barátnőm nagyon berezelt és kapcsolatba akart lépni ismét a jósnővel,hátha az tud neki segíteni,hogy megszabaduljon ettől a dologtól,ami üldüzte őt.Rengetegszer akarta felhívni a jósnőt,hogy megbeszélje vele,hogy mikor tudná fogadni,de az vagy nem vette fel a telefont,vagy valamivel lerázta a barátnőmet.Végül a sokadik telefonnál a hölgy kiborult.beleüvöltötte a telefonba,hogy feketemágiával ő nem foglalkozik és lecsapta a kagylót.Az egészben az volt a fura,hogy a barátnőm egy szóval sem mondta neki,hogy miért akar találkozni vele,csak időpontot akart egyeztetni,hogy elmehessen hozzá és személyesen akarta elmondani a problémáját.Tehát ennek a nőnek biztos,hogy volt valamilyen képessége.Hiszen honnan a francból tudhatta volna,hogy mit akar vele megbeszélni a barátnőm?
Biztos ,hogy ezt a történetet én magam sem hinném el,ha nem követtem volna végig testközelből az eseményeket.Soha nem voltam babonás,nem hittem a jóslatokban,szellemekben stb.,de sikerült megtapasztlanom,szerencsére nem a saját bőrömön,hogy ilyesmi igenis létezik,még akkor is ha mi nem akarjuk elhinni.
A barátnőd sorsa megpecsételődött amikor először ilyen rituálét végzett!!
Szted miért írnak erről híres egyházfiak is könyveket h kerülni kell az ilyen dolgokat.amiylen lényeket ő megakart idézni azokat is lehet vmire használni de csak arra ...rosszra, ha a barátnőd a jót kereste bennük és úgy csinálta ezt meg magának szívből sajnálom.tudod kedves kommentelő az ilyen embereket mint a barátnőd már messziről kilehet szúrni, ha olyan ember van a közelében aki ilyen energiákra érzékeny az egyszerűen irtózna tőle!!!
Egyszer iskolába menet egy barátnőmmel, leszólított egy nő, hogy jósolna nekem. Mondtam neki, hogy diák vagyok és nincs sok pénzem (mint lerázós szöveg), erre azt mondta, hogy ő jósol nekem és a végén eldönthetem, hogy mennyi pénzt adok.
Na, mondom egye-fene, hajrá.
Olyan dolgokat mondott, így 10 év távlatából csak a 2 gyerek nem jött be (jósolt egy abortuszt is, az sajnos igen), de 90% bejött a múltról és a jövőről is és csak kis pénzt fizettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!