Kalocsán vagy környékén ismertek jósnőt?
Első vagyok!A látnok arról fog beszélni amit lát benned!
Azt nem tudok hogy holtakkal kommunikál e szerintem nem!Akihez én járok, őt a kecskeméti rendőrkapitányság alkalmazza hivatásos látnokként a nyomozásoknál!
Nekem megmondta hogy egy gyermekemet elveszítem, és hogy az édesanyámat is!Azt is látta hogy lesz egy fiam, és hogy 6 éven belül új autót veszünk, mégpedig zöldet!Sőt azt is látta hogy a családban 3 kislány el fog kóborolni, mert a nagyinál nyitva marad a nagykapu!!Pedig akkor még csak 2 kislány volt a családban.Megtörtént rá 2 évre, akkor már 3 lányunk volt!
Olyan dolgokat lát előre miken el sem hiszek, de mindig elteszem a lapot, amit ő lediktál,és csak ámulok mikor valami olyan történik amit valójában ő már elmondott!!
Ha valaki, akkor én voltam az aki soha nem hitt az ilyenekben, de már teljesen megváltozott a véleményem!No nem kell minden jöttment embernek hinni, de benne bízom, ő már nem egyszer bizonyított nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!