Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » SEGITSEG! Mi ez? Most tenyleg...

SEGITSEG! Mi ez? Most tenyleg a jovot latom?

Figyelt kérdés
Mostanaban csak ugy beugranak kepek, nem tudom, h honnan jonnek. Amire ilyenkor gondolok, az altalaban meg is tortenik kesobb. Mi lehet ez? Tenyleg idonkent latom a jovot? Eddig nen nagyon hittem benne, de most mar nem tudom, h mit higgyek.
2011. okt. 31. 11:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
0%
és azt nemlátod hogy az elmegyógyintézetbe fogol kártyázni magával michael jacksonnal miközben elvis presley énekel a háttérben?
2011. nov. 2. 02:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Valószínűleg tényleg "látod" a leírtak alapján...

De ezen nem kell fennakadni...Örülj neki...

2011. nov. 2. 08:57
 13/19 anonim válasza:
macccs.." nekem is szokott ilyenem lenni hogy bevillan a kép és gondolkozom mintha már láttam volna ezt" tényleg vicces:D
2011. nov. 2. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Próbáld ki hogy ,figyeled hogy mikro bir bekövetkezni amit , látsz és hogy valamilyen módon megakadályozd.
2011. nov. 5. 12:10
 15/19 anonim válasza:
nekem is szoktak bevillanni dolgok... mikor reggel késve kelek, majd elkezdek gondolkozni és bevillan hogy hubaz+ már rég melóba kéne lennem :|
2011. nov. 9. 16:01
 16/19 anonim válasza:

f@sza médium vagy

mondj 5 számot üzibe amit látni szoktál

am komolyan ha nagyon sűrű menj orvoshoz!!!

családod tudja???

2011. nov. 12. 19:53
 17/19 bleed ***** válasza:

mindenkinek lehetnek iylen képességei csak valakinek erőssebb meg jobban van rá érzéke ... én pl megérzek dolgokat ..

ne akadj fent rajta bár tudom hogy eleinte szokatlan a dolog de valamiért kaptad ezt a képességet ..

2011. nov. 18. 08:10
 18/19 anonim válasza:
Nekem deja-vum és amnéziám szokott lenni egyszerre. Mintha ezt már egyszer elfelejtettem volna...
2011. nov. 24. 00:41
 19/19 anonim válasza:
Velem is történtek már ilyenek! A múltkor láttam 5 szamot, vettem lottót és 4 szam nyert belöle!!
2012. máj. 3. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!