Csak én látom így vagy tényleg ez van?
Szóval a legjobb barátnőm,mostanában akkor is jön hozzám, és a másik közös barátnőnkhöz, ha előző nap mondjuk neki hogy nekünk nem jó, nem megyünk ki..
De a legjobban ami idegesít az az, hogy Ő csak azért jön hozzám vagy a barátnőnkhöz, mert nála nem jó a gép, de valahol megkell nézni a facebookját.. -.- Engem nagyon idegesít hogy át jön, megnézte a facebookot, meg az msn-t váltunk 2 szót KÖZBEN. és már mondja is hogy "megyek mert anyunak mondtam hogy nem maradok sokáig" És már valahol a közös barátnőnket is megértem hogy már van hogyha megy hozzá, akkor ki se megy a házból, mert annak nincs értelme hogy át megy egyet netezni, mert otthon nem jó neki..
Én ilyet sosem csináltam!!!
Csak én látom így?
Akkor kapja csak fel a vizet nyugodtan. Oké, hogy barátnő, de nehogy már hozzád meg a másik csajhoz járjon netezni. Gondolom nálatok is van könyvtár, ottis van gép és net. Ha annyira fontos járjon oda, de ne csak ezért legyen "barátnő".
Én a helyedben megmondanámneki, hogy ha csak netezni akar átjönni, akkor máskor ne is jöjjön.
Ezt lehet pofátlanul is és elnézhetően, kedves kérés által csinálni. Gondolj bele: holnap elromlana a géped, az övé pedig megjavulna, te nem kérnéd meg, h segítsen? Nem mennél át?
Ahogy írod, nem bunkóság, hanem pofátlanság ettől függetlenül. Ki segít, ha nem a barátok?? Majd ha bajban leszel kérj tőle te is segítséget!! Vagy ne barátkozzatok vele, ha ez olyan hatalmas gond számotokra!!!
Látszik, h fiatalkák vagytok, ennél milliószor nagyobb problémák vannak a Föld nevű bolygón..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!