Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom így vagy tényleg...

Csak én látom így vagy tényleg ez van?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőm,mostanában akkor is jön hozzám, és a másik közös barátnőnkhöz, ha előző nap mondjuk neki hogy nekünk nem jó, nem megyünk ki..

De a legjobban ami idegesít az az, hogy Ő csak azért jön hozzám vagy a barátnőnkhöz, mert nála nem jó a gép, de valahol megkell nézni a facebookját.. -.- Engem nagyon idegesít hogy át jön, megnézte a facebookot, meg az msn-t váltunk 2 szót KÖZBEN. és már mondja is hogy "megyek mert anyunak mondtam hogy nem maradok sokáig" És már valahol a közös barátnőnket is megértem hogy már van hogyha megy hozzá, akkor ki se megy a házból, mert annak nincs értelme hogy át megy egyet netezni, mert otthon nem jó neki..

Én ilyet sosem csináltam!!!

Csak én látom így?

2011. jún. 25. 13:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Szóval hogy ez tényleg bunkóság-e?
2011. jún. 25. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazad van, és ezt mond is el neki. Biztosan ért majd a szép szóból
2011. jún. 25. 13:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha mondja neki pl: Közös Bnő, akkor felkapja a vízet
2011. jún. 25. 13:43
 4/10 hot_kiss ***** válasza:

Akkor kapja csak fel a vizet nyugodtan. Oké, hogy barátnő, de nehogy már hozzád meg a másik csajhoz járjon netezni. Gondolom nálatok is van könyvtár, ottis van gép és net. Ha annyira fontos járjon oda, de ne csak ezért legyen "barátnő".

Én a helyedben megmondanámneki, hogy ha csak netezni akar átjönni, akkor máskor ne is jöjjön.

2011. jún. 25. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Ezt lehet pofátlanul is és elnézhetően, kedves kérés által csinálni. Gondolj bele: holnap elromlana a géped, az övé pedig megjavulna, te nem kérnéd meg, h segítsen? Nem mennél át?

Ahogy írod, nem bunkóság, hanem pofátlanság ettől függetlenül. Ki segít, ha nem a barátok?? Majd ha bajban leszel kérj tőle te is segítséget!! Vagy ne barátkozzatok vele, ha ez olyan hatalmas gond számotokra!!!

Látszik, h fiatalkák vagytok, ennél milliószor nagyobb problémák vannak a Föld nevű bolygón..

2011. jún. 25. 13:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is volt rossz a gépem 2 hónapon keresztül, SOHA nem kapcsoltam be náluk csak úgy a gépet.. Nem hogy MINDIG ha ott voltam náluk.. Egyszer volt olyan, akkor is Ő irányította, ha oda akartam volna menni, már mondta is hogy "ne mert valamit elnyomsz rajt" Ilyenkor én is mondhatnám ezt, de nem vagyok szemét
2011. jún. 25. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak kihasznál, világos, mint a Nap!
2011. jún. 25. 13:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Máskor mikor jó volt is jött, de most még akkor is ha nem jó nekem
2011. jún. 25. 13:53
 9/10 A kérdező kommentje:
mármint hogy pihenni szeretnék, egyszer csak kiabál.. -.-
2011. jún. 25. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:
És pl: Másik barátnőmnek se jó, hozzá is megy zaklatni :-D
2011. jún. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!