Ha a jobb tenyeremen az életvonal ketté szakad, akkor tényleg hirtelen halált fogok halni? Nagyon sok helyen írja ezt, és ez nem hagy nyugodni.
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 16:50
11/18 anonim válasza:
Neeem! Ne stresszelj be. Nekem sem egyenes. Lehet e jel, egy helyen kedvez egyszer.
12/18 anonim válasza:
Nekem meg nincs is életvonalam :D Csak egy kicsike vonalka középen. Ne törődj vele, nem lesz semmi bajod.
13/18 anonim válasza:
Én vallásos ember vagyok. Szerintem nem szabad ilyen szarokkal foglalkoznod! Olyan nagy butaság ebbe belegondolni is ,hogy mikor és hogyan fogsz meghalni...ne foglalkozz vele!!
14/18 anonim válasza:
nekem meg y alakú csak fordítva kitudja mitjelent de nem is nagyon érdekel mert sztem ezek a dolgok hüjeségek!
15/18 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy emos vagy és véletlen a ereid helyett a tenyeredet vágtad el(biztos bevótá szivva vagy iesmi). és igen megfogsz halálozni. és ha van olyan h hirtelenhalál akk hogy lehet hosszú ideig halni??
16/18 A kérdező kommentje:
JA igen biztos azt jelenti, köszi az értelmes választ. Most komolyan az ilyen emberek, nem bírják ki, hogy ne írjanak hülyeségeket, miért kell válaszolni, ha baromságot írsz? Jah amúgy elmúltál már 10?
2011. szept. 17. 11:16
17/18 A kérdező kommentje:
Jah és bocs, de a hirtelen halál pl. a baleset, és ne szólj hozzá inkább ha még a kérdést se érted. Ha valami nem tetszik, akkor máshol kötözködjél, szerintem a 3 éves lányom értelmesebb, mint te vagy.
2011. szept. 17. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!