Tenyérelemzés-tenyérjóslásnál melyik kezet kell nézni, a jobb vagy a bal tenyeret?
Elkezdtem tenyérelemzéseket-jóslásokat nézegetni, de sehol nem írták, hogy melyik kézen is kell nézni ezeket, mivel a tenyerünkön vannak eltérő vonalak, ami az egyiken úgy áll, az a másikon már máshogy, szóval nem egyformák a tenyerünkön a vonalak:)
Érdekelne, hogy akkor ez most hogy is van, hogy melyik tenyeremet nézzem vagy, hogy számít e ez egyáltalán. :)
És melyik melyik?:)
Meg most mondok egy példát: Ha mondjuk tegyük fel, hogy az egyik tenyerünkön van valami olyan jel, ami mondjuk gazdagságra utal, de a másikon már nincs, akkor melyik értelmezést vegyük figyelembe? (szóval én valami ehhez hasonló különbségekre IS gondoltam)
Jajj de én most nem ásom bele magam olyan mélységekben és különben sem azt kérdeztem, hogy hogyan tudom ezt minél jobban elsajátítani.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy tenyérelemzésnél melyik tenyerünkön kell nézni a vonalakat és hogy ha van vmilyen jel az egyik tenyerünkön, de a másikon nincs, akkor azt hogyan nézzük XD
Nem akarok ilyen tenyérelemző zseni lenni:D
Olvastam egy neves tenyérjós (Kotányi)könyvét. Tenyérből nem lehet jósolni,csak a tenyér lenyomatából. Nagyon alaposan meg kell vizsgálni minden kis vonalat,kört,háromszöget stb. Ezek a jelek módosítják a főbb vonalak jelentését.
Laikus vagy kevéssé tanult még csak hozzávetőlegsen sem tud a tenyeredből jósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!