A tv-s jóslásról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 19:09
11/20 A kérdező kommentje:
XD:)
2011. aug. 20. 22:47
12/20 anonim válasza:
Kamu az egész, és csak pénzt akarnak szerezni 0 munkával.
13/20 anonim válasza:
Olyan, mint a Napló szavazás, vagy VV szavazás, a hülye nézők küldik az smst hogy ki jusson tovább.
14/20 anonim válasza:
a tv jóslás egy szélhámos csürhe csinálja alaposan levesznek mindenkit egy KALAP SZAR IS TÖBBET ÉR ETTŐL
15/20 anonim válasza:
Rádióban nyilatkozta valaki, még régebben mikor ment egy csatornán ez a jósdás boszorkányoskodós dolog, Hogy igaziból bárki simán eljátszhatná a szerepet, úgy hogy sosem derülne ki valóság alapja. Viszont kirúgni meg nem merték, hogy nehogy elátkozzák a csatornát. Szóval igaziból a csatornánál sem hitték el. Plusz bevétel és kész. Igaziból ennyi.
16/20 anonim válasza:
Tökéletes szolgáltatás azt hallod amit szeretnél hallani.
17/20 diny77 válasza:
Családban megjósólták (tv-jóslás),hogy egy közeli hozzátartozó,aki idős és fehér a haja meg fog halni hónap múlva. Ez az ember a papám volt akinek kutya baja volt!! Nem hittük el.3 hónap múlva eltemettük.
Én sem hittem benne,de nem is kell. Csak megtörténnek a dolgok. sajnos..
18/20 anonim válasza:
akkor ezek a szélhámosok bandája jósolja meg nekem hogy ebben az évben mikor nyerem meg a LOTTON az ötöst mint főnyereményt.Ezek majd azt mondják hogy várjak még, a telefont netegyem le addig amig a horoszkópomat nem nézik meg. Az óra addig is ketyeg én meg fizetek mint a katonatiszt, ők meg röhögnek a markukba nem de???
19/20 anonim válasza:
Pénz csalás az egész. Figyeljétek meg, hogy visszaszólni nem lehet, pedig szerintem sokan visszaszólnának, hogy hülyeséget beszélnek.
20/20 anonim válasza:
lenyúlás, melynek célja a keveset gondolkodó emberek további butítása és segélyük kiéneklése a zsebükből (mivel ezek a műsorok nappal vannak, fizetésről nemigen lehet szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!