Jósok, jövendőmondók, tisztánlátók! Lesz 2012-ben világvége vagy nem?
Angoltanárnőm mesélte, hogy a Maja naptár, amiből ez kiindult, csak 2012-ig tart. Ezért mondják, hogy a Maják megjósolták a világvégét. Csakhogy utána a Maják naptára is újra fog kezdődni, pont, mint a miénk minden évben. Csakhogy nekik nem évente indul újra, hanem 2012 évenként.
Úgyhogy ezt kellett úgy felfújni.
És kb. két hónapja mondták, hogy május 15-én lesz a világvége, aztán meg bemondta, hogy elnézést, a világvége elmaradt, mert túl kevesen tudtak róla.
Szóval... amúgy először én is hittem benne, de most már rájöttem, hogy semmi értelme.
13L
"És kb. két hónapja mondták, hogy május 15-én lesz a világvége, aztán meg bemondta, hogy elnézést, a világvége elmaradt, mert túl kevesen tudtak róla. "
A "rapture" az teljesen más volt. Csak egy senki üres teorizálása jézusról meg a "megváltásról".
Ne keverjétek össze a dolgokat.
Az a nap azoknak lesz világvége, aki aznap hal meg....
A többieknek előbb vagy utóbb jön el... de inkább utóbb:))
Tényleg sokan ijesztgetik az embert..
De mire jó ez, ezt nem tudom....
A félelem nagyúr... sok mindent megakadályoz.. pld. azt is, hogy aki hisz benne.. már alapból nem lesz szerelmes, nem akar kapcsit magának és lemarad.... :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!