Jósok, jövendőmondók, tisztánlátók! Lesz 2012-ben világvége vagy nem?
Állítólag 2012. dec. 21-én a bolygók egy síkba kerülnek (ez tény a csillagászok szerint), és ez egy olyan ritka dolog, ami több tízezer évente egyszer van, így nem tudja senki, mi várható, mert nincsenek írásos emlkékek erről. Amire tippelnek az az, hogy ehhez a dátumhoz közeli időkben, előtte és utána az időjárás eléggé megbolondul, illetve a légköri viszonyok eltérnek a megszokottól, de hogy ennek az eltérésnek milyen mértéke lesz, azt senki sem tudja.
Ha több tízezer évvel ezelőtt megmaradt a Föld, akkor feltehetően most is megmarad, és néhány év múlva megint visszatér minden a normális kerékvágásba. A bolygók csak kimozdulnak egymás takarásából, és megint felkel a nap, reményeink szerint.
Azt olvastam, mindenképpen hatással lesz (illetve talán már van is) a Föld légköri viszonyaira a bolygók egymáshoz viszonyított speciális állása, de csak tippelni tudják, milyen hatások lesznek ezek.
Ha Te azt hiszed, hogy lesz, akkor Neked lesz....
Ha azt hiszed, hogy nem lesz, akkor Neked nem lesz...ENNYI
Ha máer világvége, akkor ahogy a szőke nő csinálja:
-Doktor Úr mérget ittam, meg fogok halni?
-Megnézem mit tehetünk, de améregtől mindenki meghal!
-Mindenkiiii????? Úristen mit tettem???!!!
De az is lehet, hogy jönnek az UFOk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!