Félek attól amit a jósnő mondott rólam! El kéne ezt hinnem vagy bele se gondoljak a halálba? (15/F)
Figyelt kérdés
Azt mondta a jósnő az anyámnak hogy nekem sikerülni fog a pilótává válás és nagyon sikeres pilóta leszek, ezzel még nincs semmi baj :)
De még azt mondta hogy egy nagyon durva repülő balesetben fogok meghalni és meg fogok fulladni, amitől sokat fogok szenvedni és ettől nagyon félek!!! 5 jósnőből 3-an mondták szinte ugyanezt, ami eléggé ijesztő :(
2011. júl. 23. 18:35
21/31 anonim válasza:
Igazi jós /mert van ilyen!/ nem mondhatja meg, hogy fogsz meghalni, még ha érzi vagy látja akkor sem!
22/31 A kérdező kommentje:
MIért nem mondhatja meg?
2011. júl. 24. 20:52
23/31 anonim válasza:
Mert nincs rá felhatalmazva! Ha elmondaná, beleavatkozna a sorsodba, amit nem tehet meg.
Vegyük a te példádat: elmondta, hogy miben halsz meg. Ettől most jobb neked, hogy tudod?? Nem hiszem, hiszen már most rettegsz. És ezzel csak azt éred el, hogy befordulsz, depis leszel, nem fogod élvezni az életet. Jó a jövőt tudni, de nem ennyire...
24/31 anonim válasza:
és anyád meg csak úgy simán továbbmondta ezt neked? ugyan miért?! nekem elég gyanús hogy csak le akar beszélni erről a szakmáról:)
25/31 A kérdező kommentje:
Erről a szakmáról nem lehet engem lebeszélni :D
2011. júl. 27. 12:24
26/31 anonim válasza:
és anyukád támogat benne? mert ha nem lehet hogy tényleg csak kitalálta.
27/31 A kérdező kommentje:
ő is azon van hogy sikerüljön a repülés
2011. júl. 28. 12:58
28/31 anonim válasza:
A jósok tudták, hogy repülni akarsz. Ez pedig nem egy hétköznapi szakma, és én egyáltalán nem csodálkozok rajta, hogy 5-nek 3-ból az jutott eszébe, hogy majd ebben halsz meg... csak egy kis fantázia kellett hozzá, semmi több. Nehogy már komolyan vedd.
29/31 anonim válasza:
07-26 22:58-nak és az utolsónak igaza van! A szülők féltik a gyerekeket a veszélyes szakmáktól...:D
30/31 anonim válasza:
a jóslással az a baj hogy te magad teszed igazzá pl megjósolják neked hogy holnap fájni fog a fejed és mivel másnap egész nap ezt fogod figyelni és végül behallucinálod magadnak. a te esetedben pedig a jósnő tulajdonképpen gyilkosságot kísérelt meg mert tudta hogy ha repülsz akkor állandóan görcsölni fogsz így valószínűleg előbb-utóbb valószínűleg lezuhansz. ajánlom egyébként hogy foglalkozz egy darabig a fizika filozófia jellegű területeivel és rövid időn belül be fogod látni hogy Isten nem létezik, a jövő pedig túl összetett és túl sok mindentől függ ahhoz hogy kifürkészhesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!