Bejöhet amit mond egy jósnő? Mire gondoljak?
Semennyire.
Jól le lett húzva a párod anyja, na az sem normális aki ilyenért pénzt fizet.
Én sok olyan sztorit hallotam(volt amit maga a jósnőnél járt ember mondot) hogy pontosan bevált, amit jósolt. pl egyik tanáromnak egyszer azt (is) mondta, hogy x napon(megadott neki egy dátumot) ne üljön semmiképp kocsiba. azon a napon este valami összejövetelen voltak, de olyan sokáig, hogy végül muszáj volt kocsival menni, mert nem járt már a távolsági busz. valaki hazavitte őket. vagyis vitte volna, mert útközben(még érdekes módon éjfél előtt) karamboloztak! még szerencse, hogy mindenki megúszta...
szóval van olyan jósnő, akinek lehet hinni, de túl sok a sarlatán manapság.
Amitől fél az ember v mindig arra gondol az lehet h be is következik.Ez a vonzás törvénye.
Egyébként egy féltégla is bármikor rá eshet mégsem rettegsz tőle minden nap.Nem?
Egyébként foglalkozom én is kártyavetéssel (nem pénzért)és most a kedvedért kidobok egy kártyát.Figyelj!
Azt mondja ne aggodj emiatt.
Vagy ha nagyon hiszel ennek a jósnak menj el egy rontásfeloldóhoz.Annak is hinni fogsz.
Másrészt az igazi jósok sosem mondanak rosszat !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!