Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Félek attól amit a jósnő...

Félek attól amit a jósnő mondott rólam! El kéne ezt hinnem vagy bele se gondoljak a halálba? (15/F)

Figyelt kérdés

Azt mondta a jósnő az anyámnak hogy nekem sikerülni fog a pilótává válás és nagyon sikeres pilóta leszek, ezzel még nincs semmi baj :)

De még azt mondta hogy egy nagyon durva repülő balesetben fogok meghalni és meg fogok fulladni, amitől sokat fogok szenvedni és ettől nagyon félek!!! 5 jósnőből 3-an mondták szinte ugyanezt, ami eléggé ijesztő :(

2011. júl. 23. 18:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
az a jósnő aki először mondta ezt annak a jóslata mindig bekövetkezett nálunk
2011. júl. 23. 19:05
 12/31 anonim ***** válasza:
38%
Igen ha valakinek már halálos betegsége van, annak nagy az esélye, hogy meg fog halni. De akinek a jósnő mondja, annak nem feltétlenül kell. Mostmár, hogy tudod mit mondtak még jobban figyelhetsz magadra. De ez nem úgy van, mint a végső állomásban, ne higyj nekik, lóf@szt se tudnak a kuruzslók
2011. júl. 23. 19:07
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen, ez tényleg gáz. Most így döntsön az ember.

Egyébként azzal tök egyetértek, hogy bárki bármit jósol, ha azt a másik elhiszi, akkor tuti megtörténik, mert szépen megcsinálja magának. Mert tudja, hogy annak kell történnie. Hurrá. Valsz ezért működhetnek egyes jóslatok.

Én egyébként minden nap megjósolom magamnak, hogy milliomos leszek. Nem jött még be.

2011. júl. 23. 19:09
 14/31 anonim ***** válasza:
Na, ezt már ott elcsesztétek, hogy jóshoz fordultatok. Mire jó ez? A csaj mondott valami baromságot, te meg ebben a tudatban fogod leélni az életedet, valószínűleg minden nap meg fog fordulni a fejedben a dolog. Ha fejes lennék, én illegálissá nyilvánítanám az efféle "szakmákat", pont azért, mert mindenkit képesek beszaratni a "jósok". Figyu kérdező, muterom férjének is megmondták pár évtizeddel ezelőtt, hogy hamarosan súlyos autóbaleset éri, de ennek ellenére még mindig itt van. Szóval ne hidd el amit mondott. Vagy ha annyira fosol, ne menj pilótának, de jósnőhöz se soha többé!
2011. júl. 23. 19:11
 15/31 A kérdező kommentje:
Azt ne mondjátok hogy ne legyek pilóta, mert már rég óta pilótának készülök és ezt nem fogom feladni, bárki bármit is mond(ot)!!!
2011. júl. 23. 19:16
 16/31 anonim ***** válasza:
59%
Mindig van lehetőséged megváltoztatni az életed menetét, kivéve ha van valami ok, ami miatt mégse, de minden más esetben a te kezedben van, különben lóf@sz értelmes se lenne az életnek.
2011. júl. 23. 19:21
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én asztrológiát tanulok. Az ember életében 8-szor, 10-szer van életveszélyben, nem lehet tudni mikor hal meg. Van egy elrendelt életkor, de annál korábban is kiléphet az életébőlaz illető. Mi úgy tanultuk, nem lehet a halál időpontját a képletből megmondani, esetleg azt láthatjuk, mondjuk egy betegnél, hogy nagyon súlyos, de hogy pont most hal-e meg, azt nem lehet kiszámolni.

A jósokra visszatérve, etikátlan ilyet jósolni. Ilyen jósnak nem is szabad hinni! Amúgy ők is tévednek, ezt viszont tapasztalatból tudom. Nem kell ezzel a jóslattal foglalkoznod.

2011. júl. 23. 19:58
 18/31 anonim ***** válasza:
77%

Talán azért mondta mert meg is halhatsz mivel kicsit veszélyes munka,és bármi megtorténhet ha érted mire gondolok,de ezzel ellentéttben aki repulot vezet vagy utazik rajta kevesebb az esély hogy életét veszti mint mondjuk autón vagy buszon.

Nem akarlak lebeszélni róla,ha tetszik,ha nagyon akarod,akkor gondold meg még egyszer és akkor legyél az aki szeretnél ne hallgas másokra csak magadra! (rám se ha akarod,szereted csináld)

A jós meg valószínuleg nem tudja,ha tudja akkor hazudik mikor halsz meg hiszen senki sem tudja én se tudom,te se tudod egyébként egyszer mindenki meghal ezt el kell fogadnod,ez az élett úgymond körforgása,néha én is félek a haláltól vannak helyzetek de egyszer menni kell.

2011. júl. 23. 22:23
 19/31 anonim ***** válasza:

19:58

Amiket írtál a 8-10 veszélyes helyzetről, kilépési pontoknak is hívják, ha jól tudom.

Hallottam azt is, hogy átlagosan 7 évente változik meg a lelkünk, viszont ebben nem hiszek teljesen.

2011. júl. 23. 23:18
 20/31 anonim válasza:
55%
buta vagy.
2011. júl. 24. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!