Félek attól amit a jósnő mondott rólam! El kéne ezt hinnem vagy bele se gondoljak a halálba? (15/F)
Azt mondta a jósnő az anyámnak hogy nekem sikerülni fog a pilótává válás és nagyon sikeres pilóta leszek, ezzel még nincs semmi baj :)
De még azt mondta hogy egy nagyon durva repülő balesetben fogok meghalni és meg fogok fulladni, amitől sokat fogok szenvedni és ettől nagyon félek!!! 5 jósnőből 3-an mondták szinte ugyanezt, ami eléggé ijesztő :(
Hát igen, ez tényleg gáz. Most így döntsön az ember.
Egyébként azzal tök egyetértek, hogy bárki bármit jósol, ha azt a másik elhiszi, akkor tuti megtörténik, mert szépen megcsinálja magának. Mert tudja, hogy annak kell történnie. Hurrá. Valsz ezért működhetnek egyes jóslatok.
Én egyébként minden nap megjósolom magamnak, hogy milliomos leszek. Nem jött még be.
Én asztrológiát tanulok. Az ember életében 8-szor, 10-szer van életveszélyben, nem lehet tudni mikor hal meg. Van egy elrendelt életkor, de annál korábban is kiléphet az életébőlaz illető. Mi úgy tanultuk, nem lehet a halál időpontját a képletből megmondani, esetleg azt láthatjuk, mondjuk egy betegnél, hogy nagyon súlyos, de hogy pont most hal-e meg, azt nem lehet kiszámolni.
A jósokra visszatérve, etikátlan ilyet jósolni. Ilyen jósnak nem is szabad hinni! Amúgy ők is tévednek, ezt viszont tapasztalatból tudom. Nem kell ezzel a jóslattal foglalkoznod.
Talán azért mondta mert meg is halhatsz mivel kicsit veszélyes munka,és bármi megtorténhet ha érted mire gondolok,de ezzel ellentéttben aki repulot vezet vagy utazik rajta kevesebb az esély hogy életét veszti mint mondjuk autón vagy buszon.
Nem akarlak lebeszélni róla,ha tetszik,ha nagyon akarod,akkor gondold meg még egyszer és akkor legyél az aki szeretnél ne hallgas másokra csak magadra! (rám se ha akarod,szereted csináld)
A jós meg valószínuleg nem tudja,ha tudja akkor hazudik mikor halsz meg hiszen senki sem tudja én se tudom,te se tudod egyébként egyszer mindenki meghal ezt el kell fogadnod,ez az élett úgymond körforgása,néha én is félek a haláltól vannak helyzetek de egyszer menni kell.
19:58
Amiket írtál a 8-10 veszélyes helyzetről, kilépési pontoknak is hívják, ha jól tudom.
Hallottam azt is, hogy átlagosan 7 évente változik meg a lelkünk, viszont ebben nem hiszek teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!